DannyS -> RE: Koprske nosečke 2009 (14.4.2009 12:37:18)
|
Ojla čau punce... se po malo krajši pavzi spet javljam... prejšnji teden nam je na računalniku od mojega crknil disk in sem bla prav obupana, da sem zgubila ene podatke za diplomsko, ampak jih je hvala bogu njegov sodelavec pol rešil... no pol sem šla po moj računalnik, ampak tudi na temu bo kmalu mrknil disk ... tako da je treba zdej pretehtat ali se sploh splača menjat disk... vsi mi pravijo da je boljše kupit nov PC, ker dobiš solidnega že za 400 eur. No pol v petek sem imela 3D, meni je blo prav lepo res... mi ni žal tistih 80 €, bi jih še stokrat dala... sicer je naš dojenček kar trmasto bitje, očitno se je vrglo po mamici, pa še slikat se ne mara preveč, kar bo tudi po mami... :) V glavnem stalno si je z rokico nekaj po obrazku mencal, parkrat si je prav cel obraz prekril z rokami, kot bi se hotel skrit,... enkrat je pokazal figo, po mojem si je mislil, da naj mu nehamo že utrujat,... hehe... tista teta na pregledu se je namreč ful trudla, da bi dal rokice dol, ampak ni šans hehe...
|
|
|
|