poroka in piknik na isti dan (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...



Sporočilo


Anonimen -> poroka in piknik na isti dan (16.1.2009 21:23:23)

me zanima, če je katera to že izvedla?

ali se vse, ki imate namen narediti piknik poroko civilni in cerkveni del organizirat čez teden?

jaz sem razmišljala, da bi vse naredila na isti dan (če se bom slučajno poročila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] je še vse v luftu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]), najprej pred matičarjem, nato v cerkev, pol pa na piknik na lovskem domu.
povabila bi pa max. 35 ljudi.

ne vem pa še, kakšno obleko naj imam, se mi zdi brezveze nekaj dragega sposodit, če bo potem piknik.

tako da, zbiram predloge za obleko, pa prosim za kakšen link

hvala




lex -> RE: poroka in piknik na isti dan (16.1.2009 21:46:48)

Midva sva bila na taki poroki in je bilo super[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. On je bil v lanenem kompletu, ona je pa imela res hudo obleko, ampak si jo je želela in je ni ovirala (tako ta pravo poročno). On je imel celo natikače gor[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Poroka je bila v kozolcu http://foto.kocka-bar.si/main.php?g2_itemId=1000 (točno v tem) mi smo bili malo bolj zrihtani. na odru sta imela mizo in 6 malo boljših stolov in ju je župan kar tam poročil, tako da nismo rabili ikamor hodit. Najlea st tipe, da so pekli, posrežno je bilo pa kolker se vsak sam znajde. vse je bilo pri vhodu in vsak si je hodil sam iskat kar je rabil. Jaz bi imela isto poroko, nič kompliciranega.




M1987 -> RE: poroka in piknik na isti dan (17.1.2009 18:08:04)

To je tudi super. No, da ti povem kako se je moja soseda. Njen, sedaj mož, je iz Primorske in sta se civilno poročila na Primorskem, v pravi poročni obleki, samo s starši, sestrami, brati in pričami. Nato naslednjo soboto, torej čez en teden pa se je cerkeveno poročila v svojem kraju, kjer je imela potem tudi piknik pri lovski koči, zunaj. Bilo je vsega - strežba natakarejev, hladna pijača, sladoled, glasba v živo. Oba sta se potem preoblekla. Tudi v vabila sta napisala, da naj vsi pridejo oblečeni preprosto, tako da je bilo res zelo sproščeno. Bilo je superca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Stran: [1]