itata -> RE: Februarski sončki 2008 - 1. del (27.5.2009 12:46:41)
|
sem prečitala cel članek in absolutno ne verjamem, ker so že v samem članku protislovja. kot prvo priše, da ta kovina izhlapeva, ko se odkruši in se ne da izmerit koliko je telo absorbira. kot drugo če izhlapi je torej ne absorbira, če se odkruši, sigurno ne more v kri prit tudi če jo pojem - tudi drugih trdih stvari telo ne more povsem razgradit. mi je pa že alegologinja zdravnica povedala, da se tudi prek placente in dojenja ne prenašajo vse snovi na dojenčka in so te zadeve popolnoma pretirane. vsak naj si svoje mnenje ustvari in presodi, jaz v tem primeru verjamem moji logiki in zdravnici. si mislim, da lahko mi obtiči kaj v ledvici, ampak do placente in zarodka pa to sigurno ne pride po mojem mnenju. tudi bioresonančna strokovnjakinja ni mogla strokovno dokazati tega, ampak piše v članku, da se sklepa na to, da to tako pride v telo. verjamem pa da to pride lahko v telo prek drugih vnosov, direktnih vnosov, čiste kovine. itak je že vse strupeno in tudi otrok bo vedno tem zaevam izpostavljen. se pač trudim, da je zdravo in ne živim zraven jedrske elektrarne, pred smogom ga pa nemorem obvarovat. in pred eletrosmogom tudi težko, če je pač eletrika po bajti napeljana, ne živimo pa pol elektrovodom itd... tko da jaz to bolj zmerno jemljem. pa da ne omenjam, da je solata (in ostala lepa, brez parazitov in črvov zelenjava in sadje) na tržnici glih tko špricana kot una v trgovini in kar ima gor napis bio je v 90% samo dražje in nič kaj bolj zdravo. samo kar sam pridelaš lahko oceniš kot bio, ker veš kaj si noter dal, za ostalo pa itak ne moreš vedet.
|
|
|
|