cepljenje pod nadzorom (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija



Sporočilo


7maja6 -> cepljenje pod nadzorom (19.1.2009 22:33:09)

Hči je stara štiri mesece in pol, po prvem cepljenju je imela reakcijo in sicer šest ur vročine, ki je nihala do največ 38,4. Po šestih urah je bilo vse ok. Vseeno sva dobili napotnico za drugo cepljenje pod nadzorom v alergološki ambulanti. Datum že imava sredi marca. Sicer je izključno dojena, lepo napreduje in zaenkrat nima nobenih drugih težav. Zanima me, če je kdo že imel podobno izkušnjo, kako je bilo oz. kako je cepljenje potekalo. Sama sem sicer že poklicala v alergološko ambulanto, kjer so mi povedali, da to ni nič posebnega, da otroka cepijo in opazujejo in da jih večina odide domov že isti dan. To je moj prvi otrok in resnično nimam nobenih pravih izkušenj. Za kakršno koli informacijo se lepo zahvaljujem. Pozdravček




anajmad -> RE: cepljenje pod nadzorom (20.1.2009 7:09:32)

Mi smo imeli cepljenje pod nadzorom pri letu in pol. Nič takšnega. Tamalo bodo pregledali,potem cepili in ene 4 ure boste ostale notri,če slučajno pride do hude reakcije,da lahko potem hitro ukrepajo.




tinaaja -> RE: cepljenje pod nadzorom (20.1.2009 7:16:01)

Mi ga bomo sele imeli. Ker nikakor nismo zdravi 14 dni pred cepljenjem,tko da ze dobra 2 meseca odlagamo. Naceloma prides, te sprejmejo na oddelek, P pregleda otroka,ce je zdrav, cepijo in pol cakas.. Ce je vse OK,odides domov.





nuala -> RE: cepljenje pod nadzorom (20.1.2009 8:00:21)

Midva sva v alergoloski ambulanti ostala dve uri po cepljenju.
Nic takega torej. Prej pa otroka pregledajo in cepijo.




Stran: [1]