ansambel Tapravi faloti (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...



Sporočilo


sxy -> ansambel Tapravi faloti (20.1.2009 10:33:06)

Mene pa zanima če jih katera pozna oz. če jih je imela katera na poroki ali če jih je slišala katera igrat na kakšni poroki.
Pa me zanimajo vaše izkušnje??? Ali imajo kak program, kakšen repertuar glasbe so igrali,...
Hvala!




keira1977 -> RE: ansambel Tapravi faloti (23.1.2009 8:00:15)

Živjo,

no naj ti povem svojo zgodbo v zvezi z njimi.S takratnim fantom sva jih najela za najino poroko, šla sva jih poslušat na eno rojstnodnevno zabavo in sva bila kar zadovoljna. No poroka se je približevala in glej ga zlomka so odpovedali ker so takrat imeli en pomembnejši nastop na enem festivalu....sicer so nam zrihtali nadomestilo sam ni blo to to. Moji svatje so bili kljub vsemu zadovoljni midva pa ne ker ta ansambel ni imel nobene igrice oz. sam 2.

Toplo ti priporočam, da če se ne poročiš v najbolj in mesecih, da najameš druge, da se ti ne bo zgodilo kot meni.

Pa lepo se imej

LP S




tabi -> RE: ansambel Tapravi faloti (24.1.2009 22:02:55)

moja kolegica jih je imela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]same pohvale,res od sprejema pred gostilno do veliko skečov,glasbe take in drugačne.Priporočam,ampak so res ful,ful zasedeni,ker kolegica jih je 8 mesecev prej rezervirala in dala avans(jul.2007)




bamoocham -> RE: ansambel Tapravi faloti (25.1.2009 9:24:53)

Ja res so ful zasedeni, sam žurko pa naredijo!!!
Sem se pogovarjala z enim članom (je moj sodelavc), pa je rekel, da majo ful natrpano,mogoče zdj malo manj. Največ pa tam od maja do septembra, ko je največ porok. Tole je njihova spletna stran, če ti kaj pomaga:
http://www.tapravi-faloti.com/

(ta post ni mišljen kot reklama)




sxy -> RE: ansambel Tapravi faloti (25.1.2009 17:44:06)

hvala za odgovore...
Sj mi jih že imamo rezervirane za poroko, sam jih še nisem slišala igrat(res ne poslušam preveč te glasbe). Mi jih je priporočil oče, pa sem hotla slišat še mal mnenja katerega ki jih je slišal igrati na poroki.
Hvala...





Stran: [1]