|
SONČEK LARA -> RE: Oktobrke 2009 (3.3.2009 12:44:01)
|
Pozdravljene NINASIKI...izračunaj še meni, prvi dan zadnje M je 25.12.08, saj po moje izračunu je 3.10., ginekologinja pa je napisala 28.9. in tako se pasem tako med oktoberkami kot med septembrkami. Nismo dosti razlike Drugače bi samo dodala za seznam, sem iz Vrhnike, naslednji pregled imam 27.3. , NS pa 24.3. pri Pušenjaku. danes pa sem iz pregleda v leonišču zaradi neke ciste ki jo je videla moja G, in glej ga zlomka, kar dva G sta me mogla danes pregledat in oba sta potrdila da ne vidita ničesar, ker pa so krvni izvidi res odstopali od normale, predvidevata da je cista že počla, ali pa itak v nosečnosti zaradi hormonov nastanejo in lahko tudi izginejo. Tako da zaenkrat vse bp. Mi pa je dal slikico našega malega otročička, veliki smo že 3cm. Pogovarjate se o vozičkih, jaz imam Jaguarja IV, pa bom odkrita meni ni všeć oz. mi ni več všeč bi rada imela novega od Jane, pa partner pravi da brez veze da dajava 700€, ker že v prvo smo voziček uporabljali eno leto, kasneje pa smo začeli prakticirati kar noge...da mala čim več hodi sama, gre počasi a vseeno. Tako da sem ga sedaj dala v posojo. Bomo videli kako bo, mogoče ga prepričam za novega Uživajte
|
|
|
|