zdravo npunce (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


teja21 -> zdravo npunce (14.4.2005 20:57:51)

odprla bom bolj intimno debato, ampak me zanima će se to vam:nosecka: tudi dogaja.
ko sem zanosila, mi ni bilo do sexa, moj:love: je bil že prav v skrbeh kaj mi dogaja, ampak jaz sem vedni imela neki izgovor. opazila sem tudi da sem suha kot sahara.
zdaj sem v 17t in bi se že kakšen mesec non stop samo ljubila, ampak mokra pa še vedno nič, vsa tekočina mi je izginila, kajti pred nosečnostjo sem bila vedno zelo mokra.
kaj mislite, zakaj, ali se vam isto dogaja???




eva1 -> zdravo npunce (14.4.2005 22:04:24)

No men je med nosecnostjo vse "dol padl"-ma mi tut do sexa ni bilo! Ko sva se pa spravla, me je pa tok pekl, da itak nisem mogla! Zdej pa komej cakam, da greva spet v akcijo!!!
Lp, Eva in Luka




petraCBU -> zdravo npunce (15.4.2005 7:29:22)

Prvih 5 mesecev itak nismo smeli, meni bi pa fuuul pasalo, zdaj bi pa menda že lahko, pa mi nekako ni do tega :zmeden: Imam že z normalnim funkcioniranjem mal probleme (sindrom nasedlega kita), pa tudi moj lubi se me kar boji malo bolj prijeti, da se ne bi kaj "pokvarilo".
Mhhh, saj vem, da bomo nadoknadili! :)
P.




Dari -> zdravo npunce (15.4.2005 7:44:52)


No, pri meni pa ravno drugače. :sloncek: ko nori. Sicer je ati iz dneva v dan bolj previden, men pa je najboljš ravno zato, ker sem že brez predigre mokra. In tko je že od začetka nosečnosti - vse vlažno :zmeden2:. :love: je seveda ves presrečen :bravo::bravo::bravo:




tannya -> zdravo npunce (15.4.2005 8:12:24)

Teja, jaz pa ima enak problem kot ti. Seksala bi vsak dan, suha pa sem kot Sahara. Sem slišala, da se dobi neka krema v lekarni za vlaženje nožnice, ampak ne vem, ali je primerna za nosečnice?





pi -> zdravo npunce (15.4.2005 9:09:24)

Tudi meni ni do sexa, moj mož je že tako razočaran. Povejte prosim kdaj v katerem tednu si spet zaželiš sex ?




pravljica -> zdravo npunce (15.4.2005 9:31:21)

pi, moj možek že tudi obupava nad mano...zmeri si rečem, danes se bom pa potrudla, ko pride do tega, me pa mine in mi ni niti za mislit na kako intimo...ne vem, kdaj se bo, če se bo, obrnilo :zmeden:




Meceno -> zdravo npunce (15.4.2005 9:37:26)

Hojla punce tiste ki rade sexsate in tiste ki ne :( Sama s tem problemom nisem bila soočena , mislim da je vse v naših glavah in da tukaj ;kdaj spet , kako , ali sploh še bom kdaj sedaj v :nosecka: , je od vsake posameznice drugačno in težko bi opredelila na neki teden , mesec .
Najbolje je da o tem ne razmišljate oz nikoli tudi če že sexsate , partnerju med samim seksom ne omenjate kakih poškodb nap. pazi da bebe ne poškoduješ ,..., ziher bo njega tudi minilo .
Po drugi strani pa morate povedadi oz odnehati če vas spolovilo boli oz tudi sama notranjost ( povedati G. )
Se pravi recepta ni :(
Bo potem po porodu bolje oz po treh mesecih ;)


Lp Meceno




rouzi -> zdravo npunce (15.4.2005 10:09:50)

isti problem imam. prej nisem imela težav s suhostjo, zdaj pa je vse tako suho, da skoraj škripa, ko poskušava..seveda mi ne paše, mislim jaz bi ful, sam ne gre..:zmeden:
jsz bom mojo G na naslednem pregledu vprašala kaj narest. sicer ni take panike, ker moj :love:ni glih preveč navdušen nad:sloncek:, samo jaz pa bi..
je pa bilo do enga 20 tedna ok, potem pa vedno slabše (saharo mislim). ne vem, bomo mogle poskrbet za nadomestno mokroto, ane, pol pa bo!:bravo:




lucy32 -> zdravo npunce (17.4.2005 11:09:28)

Ni panike za tiste, ki ste suhe priporočam vlažilno kremo ali gel , ki ga kpite v sexshopu, če vam je pa nerodno-sramežljivi slovenci- pa rečite v lekarni za mazilo. Je pa pomembno da se sprostite in da se pogovarjate o sexu ne pa o poškodbah otroka, saj je to za bebo spodbujajoče. Naj vas nič ne skrbi samo nič na silo!

Lp Lucy




Stran: [1]