Bolečine v spodnjem delu po transferju (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo



Sporočilo


Inti_07 -> Bolečine v spodnjem delu po transferju (28.1.2009 9:04:45)

Pozdravljena dekleta! V ponedeljek sem imela prenos zarodkov v maternico (26.01.09) pri Rešu v Postojni. Pridelala z Menagonom 6 jajčnih celic. Bil je postopek ICSI in tudi seme je bilo dobro:) Oplojenih 5 in do zarodka je prišlo pri 4. Odločila sem se da mi vstavi 2 zarodka in zdaj čakam 9.2 na test CB.

Imam pa eno vprašanje. Od torka dalje vsakič ko grem na wc se pravi ko lulam me boli desno spodaj. Ne morem rečt da me boli jajčnik ker lahko da je bolečina v maternici?! Skratka zanima me če je imela katera od vas enake težave in kdaj so bolečine prenehale?! Ali je to normalno? Zaenkrat nimam nobenih rjavih izcedkov,..

Prosim za vaše mnenje:)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Vitaebella -> RE: Bolečine v spodnjem delu po transferju (28.1.2009 9:24:58)

Draga Inti,

tudi jaz sem imela ET v nedeljo 25.1. pri Rešu v Postojni. To je po vsem normalno, da čutiš maternico in jajčnike, ker imaš še malo razboleno od punkcije. In mislim, da tudi Prometrium dela svoje. Sem se pogovarjala s puncami tle gor in jih ima kar nekaj site izkušnje. Drugače si pa vabljena v temo Upajmo skupaj...januarIVF/ICSI, tam smo vse ics-jevke in ivf-ovke. Bodo punce vesele.
A je to tvoj prvi ICSI? moj prvi IVF (upam, da zadnji)

Pa srečno!




zarja1 -> RE: Bolečine v spodnjem delu po transferju (28.1.2009 9:27:56)

Vitaebella nič ni zadnji. Čez dve leti še po dva!!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Inti_07 -> RE: Bolečine v spodnjem delu po transferju (28.1.2009 9:48:45)

Ojla Vitaebella!

Ja imela sem svoj prvi ICSI in je bilo zame vse neznanka... tko da zato raje malo povprašam, ker sem bila že malo v skrbeh. Upam da bo čim prej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] za vse nas:) Drugače pa sem se že skušala dati na seznam pa nekak mi ne rata :( najbrž naredim kaj narobe ne vem, bom poskusila ponovno če bo ratalo! Hvala !!!




anci banci -> RE: Bolečine v spodnjem delu po transferju (28.1.2009 10:26:22)

inti_07
te bolečine so normalne... tudi mene je malce bolelo ne se skekirat




Stran: [1]