Bolečine (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


Anonimen -> Bolečine (29.1.2009 21:13:05)

Sem v 36t in že en mesec me občasno boli sp. del trebuha (2-3x tedensko po pol 10-15 minut). Na pregledu pred mesecem dni je bilo vse ok, takrat sem imela tudi UZ (kontrola rasti), vaginalnega pregleda pa nisem imela. Že dva dni pa me nenormalno občasno zbode v spodnjem delu trebuha (bolečina je kratkotrajna, par sekund). Kakor, da bi me otrok brcnil v poln, poln mehur (ampak takrat dejansko sploh ne brca), bolečina je takšna, da včasih kar zavzdihnem zraven in špikne me v križu. Bolečina nima nekega časovnega razmaka - lahko se zgodi 3x v 5minutah, lahko pa le 1x na dve uri recimo. In takšnih bolečin iz prve nosečnosti ne pomnim. Se je pa otrok v teh dveh dneh malce umiril, je pa še vedno tistih 10 gibov na dan.

Se še kateri dogaja ali se ji je dogajalo podobno?




dushka -> RE: Bolečine (30.1.2009 8:33:58)

Meni se tudi dogala podobno. Noseča sem pa tudi 36 tednov. Isto imam bolečine v spodnjem delu trebuha. Vsake tok časa me pa tudi boli oz. boleče špika v nožnici. Pri lažnih popadkih me že malo boli trebuh, najbolj me pa boli v hrbtu spodaj.




mala navihanka -> RE: Bolečine (30.1.2009 9:46:40)

Tudi pri meni se je dogajalo tako kot si opisala ,pa sem šla na pregled in je rekel G da imam rahle popadke in 1cm odprta,tako da sem šla potem v porodnišnico kjer sem ostala na opazovanju,na srečo se je čez noč pomirilo,rodila sem potem čez 10 dni punčko.Jaz ti priporočam,da greš na pregled!Veliko sreče....




Anonimen -> RE: Bolečine (30.1.2009 10:43:47)

Hvala obema za odgovor. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Bom čez vikend počivala, drug teden imam pa tako ali tako redni pregled. No, če bo še tako hudo kot včeraj pa se bom šla pokazat v P.




Stran: [1]