Vitaebella -> Dooolgiii dnevi po ET (31.1.2009 7:32:37)
|
Ker vidim po forumih in različnih portalih, da trenutno veliko punc prebija dolge dneve po ET, sem odprla novo temo, da se bodrimo, govorimo o občutkih, telesnih spremembah in kmalu o pluskih. Pridružite se mi! (Drugače smo pa tudi zelo "dejavni" na temi IVF/ICSI januar2009) Jaz sem danes 6 dan po ET (nedelja je bil dan ET, tj. dan 0). dan testa 9.2. To je moj 1. IVF postopek (dr. Reš). Prve dni sem bila zelo napihnjena, spodaj me je pikalo in na trenutek zbadalo, kot krči. Včeraj se je umirilo. Imam še vedno napihnjen trebuh, povečane, napete, boleče prsi-vendar veliko manj. Veliko hodim na stranišče, izcedka še nobenega. Včeraj sem tokom dneva imela ves dan vročino od 37 pa do 37,4, danes zjutraj sem si pa izmerila bazalno temperaturo v postelji in je pokazala 36,8. Ponovno sem si jo izmerila pol ure kasneje in jo imam spet povišano 37,2. Srčno upam, da bo teh 14 dni hitro mimo, ker je za psiho tole čakanje najhujši del celotnega postopka (raje si dam 100 injekcij in grem na 50 punkcij, kot da čakam, čakam, čakam, grrrrrrr.) Vsako jutro me prime, da bi že naredila test, pa se spomnim naših veterank s portala, ki delanje testa pred 12 dnem celo prepovedujejo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Srečno vsem, brez izjem!
|
|
|
|