RE: DOMŽALSKE MAMICE (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo



Sporočilo


Anonimen -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (10.2.2009 10:05:40)

Evo, ura je malo čez 10 in naša frčafela je po polurnem neutolažljivem jokanju zaspala ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] nemprš verjet, kolk je to točna ... ko švicarska ura [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




Jana28 -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (10.2.2009 11:20:09)

Živjo,

evo še ena novo-pečena domžalska mamica (imam punčko, ki bo v četrtek stara 4 tedne)! še preden sem odkrila tale vaš klepet tule, sem našla na netu Zavod Tamala in pisala, ali bodo imeli telovadbo za mamice z dojenčki tudi v Domžalah in očitno ste se ve tudi prijavile, saj sem za vikend dobila mail, da naj bi bila vadba danes prvič.
Jaz žal še ne morem it, ker je mala še premajhna in moram še nekaj tednov počakat. pa tudi mene še čaka prvi pregled pri G in do takrat moram bit baje pridna in ne smem nič športat, čeprav me že nekaj časa resno daje...a je kjera bla danes in kako je bilo?

aja, če ste za kakšen klepet, kavico ali vozičkanje v dvoje, prosim javite, zelo bom vesela družbe!!!

P.S. a je kjera hodila slučajno tudi na aer. za nosečnice v Otelota-jaz sem morala it žal nepredvideno prej rodit, tako da nisem uspela izmenjat tel.št.




anmp2601 -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (10.2.2009 12:48:51)

Ojla punce,

evo telovadba je uspela.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Midva z Lukcem sva kr peš šla do Metalke. Mal sem se namatrala, ker sem košaro nosila v prvi štuk pa še ostale pripomočke. Ampak ni blo panike, mal ogrevanja ne škodi.

Kako je blo ostalim mamicam na telovadbi? Men je blo kr fajn, sem mela srečo da je bil moj lumpi celo uro priden. Čeprav me gleženj spet mal boli. Ni čist ready za miganje. Sam smo tko hitr šibale domov, da se sploh nismo uspele spoznati. Razen Mengšanke, ki se že tko med sabo poznate. Upam, da bomo drugič uspele kakšno rečt. Lukec je bil tok navdušen na miganjem,da je kr po koncu telovadbe zaspal in še vedno spi.

Aja, za tiste, ki vam danes ni uspelo prit in bi želele hodit, smo vadbo prestavili na sredo ob 10h (ne bo več ob torkih).

Jada, ne vem če si bla na telovadbi, ampak včeri sem ti hotla odgovorit, da me ne bo na balance, sam je neki forum nagajal in ni ratal. Mi smo včeri bli ful v muvingu, najprej z Lukcem vzuni 3 ure, pol smo pa še obiske dobil. Jutri pa skor ziher pridem, če ne bo kej z gležnjem hudga.

Oooo Jana28, super še ena domžalčanka. Kok sem vesela, ker nas je v manjšini na tem forumu. Itak da se bomo zmenili za kakšen sprehodek, pa še Otiko povabimo zraven. Sam, da se že ta sonček pojavi. Konec tedna baje. Da ne bo pomote, zraven se lahko še druge mamice pridružite.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Si pišemo, pa kej zmenmo.

Grem, moj sonček se počasi zbuja. Lep dan še naprej!!! Pa čeprav je deževen.




Tila7 -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (10.2.2009 13:16:33)

anmp2601 še enkrat bravo, da si se spomnla tole temo odpret. Meni je blo na telovadbi všeč..čeprav je moja štručka zadnje pol ure ves čas jokala...vplačala sem kar za cel mesec potem pa bom vidla, če se bo navadila.

Domov smo pa res kar pošibale, jaz sem parkirala pri veletu, kjer je dost velk parkirišče zame[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]..pol sem pa šibala, da me ne bi dež ujel.

Punce lep dan še naprej, jaz šibam kosilo kuhat.




anmp2601 -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (10.2.2009 13:43:16)

Jst sem tud vesela, da smo začele s telovadbo. Sam še spoznat se mormo. Drugič, a ne?

Jana28, sem ti pozabla čestitat za tvojo princesko. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]V otelo sem hodila na telovadvo za nosečnice. Rodila sem oktobra, hodila sem pa vse do poroda -8.10.(2 dni pred porodom sem še migala). Verjetno sva se vidle. Če boš kej ven hodila, mi pošlji ZS.

Lp




Jana28 -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (10.2.2009 14:59:53)

hejla!

me prav veseli, da sem dobila družbo za vozičkanje:) iz katerega konca Domžal pa si?

se ti oglasim v čet. ali pet, ko napovedujejo lepo (beri: lepše) vreme. moja dečva je še tok mala, da jo v grdo vreme ne vozim-do zdaj sem bla šele dvakrat z vozičkom zunaj - enkrat z očijem, včeraj sem jo pa kar sama popokala in sva šli. čeprav sem mela kar mal treme, pa se je vse dobro končalo:)

Na aer. pa lahko da sva se videli, čeprav sem jaz začela hodit ravno enkrat konec sept, začetek okt.




anmp2601 -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (10.2.2009 17:19:49)

Oj,

živim na Slamnikarski cesti (Krizant), zraven Kitajske restavracije. Se slišmo za konec tedna.

Lp




jada -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (10.2.2009 18:01:19)

Hojla

no telovadba je res danes uspela. Žiga sicer ni bil ravno med pridnimi, ker je bil zaspan, tako da mi je na rokah zaspal. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], potem sva po koncu pojedla in odšla proti babi. Upam da bo prihodnji teden lepše vreme in bomo šle lahko na kavo.

anmp2601 - lepo da ti je Luka potem spal. Žiga sicer ni bil tako utrujen in mi v avtu sploh ni spal, je zaspal šele pri babi.  Kot si ugotovila sem bila na telovadbi. V ponedeljek tudi jaz nisem šla na balance ker sem bila ful utrujen popoldan, medtem ko mislim da bom jutri sigurno šla. Upam da se vidiva.

jana28 - dobrodošla

tila7, jaz bom tudi prihodnji teden plačala za cel mesec in upam da boa z žigom zdržala - predvsem on [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

lp





anmp2601 -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (10.2.2009 22:05:56)

Oj,

jada, sam še vedno ne vem kdo si, ker sta dva fantka na koncu zaspala. A maš blond na paž postrižene lase? Ker nobena mi ni bla znana z balance-a. No jst sem tista k je mela roza majčko, pa sva z Lukcem sedela zraven vaditeljice-na njeni desni strani, pa tista ki je trogala košaro od vozička. Sej se bomo drug teden spoznale pa šle na kakšen[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/kava.gif[/image].
Jaz tudi drugi teden plačam za cel mesec. Men je blo res fajn. Pa upam da bo Luki še drug teden tok priden in vesel kot dons.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Lepo nočko




jada -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (11.2.2009 18:19:16)

Živjo

anmp - ja imam blond lase na paž postrižene. pa na koncu sva se vidleko sem se z avtom odpeljala, ti si se pa tudi ravno pripravljala za odhod z vozičkom. No če ne se pa prihodnji teden sigurno spoznamo ne? Jat tud upam da bo žiga naslednjič bolj miren, predvsem mogoče bolj naspan.

Lepo se imej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




anmp2601 -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (11.2.2009 20:07:40)

Oj,

evo na hitrco se javim.
Zdej pa vem kdo si jada. Se mi je zdelo, da si to ti. Že tko si mi se zdela znana. Eni moji znanki Jasni si ful podobna, kot da bi bla njena sestra. No naslednjič pa se še osebno spoznamo. Danes me ne bo na balance. Ne upam še zarad gležnja. Pa še tko se mi ne da. Pa karta mi je že potekla. A ti greš? V ponedeljek pa res pridem.

Evo danes sva se z Lukcem vpisala na plavanje v Kamnik. Gremo Otika, ne? Sem ti poslala mail. Jupiiii!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image] Pozabla sem uno ženskico vprašat, če rabmo fredov obroč met s sabo. A kera ve kej o tem?

Lepo nočko




Anonimen -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (11.2.2009 20:51:05)

anmp ... mislim da onega obroča ni potrebno imet, ker jih imajo tam ... je pa glede "kopalkic" tako, da sicer ima lahko tiste kopalne pleničke gor, sam so bolj priporočljive neke neoprenske hlače, ki se jih da kupit v BC al pa kar tam na tečaju in so cenejše kot v BC (okoli 20€). Ima pa potem te hlače baje še dolgo lahko za v bazen in to.




anmp2601 -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (11.2.2009 21:41:14)

Aha, pol ga majo tam. Super, en strošek manj. Hlačke pa mamo, smo dobili za darilo, iz BC so. Ful so smešne.




Anonimen -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (11.2.2009 23:33:14)

Men je ful luškan oni neoprenček na BC strani ala enodelne kopalke na ježka ... sam je šele od 6ih mesecev naprej, naša bo pa konc marca, ko se tečaj začne komi 4 mesece stara. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




pomar*ANČA* -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (12.2.2009 12:16:44)

men je bila tudi telovadba všeč, bom še hodila.

mengšanke kje se skrivate? vsak dan sm zuni, pa ni nikjer nobene [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




tasa.m -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (12.2.2009 16:46:13)

Oj,

men je bila telovadba tudi fajn, čeprav se je naša malo jokcala, ampak bo že, no naslednjo sredo, se ne bove udeležile, ker imamo ob 8 uri pregled v Domžalah, pa bo prenaporno takoj v Mengeš letet pa nafutrat, previt pol pa spet v Domžale,
pomaranča jaz sem bila danes od 12 pa do 14.30 vzuni, pa v Terni na kavi, tako da sve midve danes kar izkoristile. Jutri pa greve k babici, tako da se dajmo kaj zment za naslednji teden, če bo še tako lepo vreme.




Tila7 -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (12.2.2009 20:22:20)

Hojla mamice,

midve sva bile danes v atlantisu na plavanju, in mala je čist uživala..v bistvu so vsi malčki užival, mislim da nas je blo deset..res lušna zadeva. Zgleda pa tko, da danes ker je bilio prvič so bili lahko v vodi 20 minut, potem pa se vsako uro podaljša za pet minut. Mamice s spremljevalci pa lahko v termalnem delu ostanemo dve uri. Dvajset minut je bila z  nami neka gospodična, ki usmerja delo z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] v vodi potem pa delaš kar hočeš. Temperatura vode je 33, zraka pa okrog 34, čeprav danes je bilo kot v savni. Vodo pregledujejo trikrat na dan, tehniki atlantisa, enkrat mesečno pa še zdravstvena inšpekcija...
V glavnem meni je blo zelo všeč, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je blo tud všeč, malo je zamudno in zoprno preoblačenje in nosenje torb, pa podloge, pa vozička..na glavo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]...ampak  malo je čist zmatral je pol kar dve uri in pol spala.

anmp2601, v sredo si res moramo vzeti čas da se spoznamo, če bodo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] toliko pri volji bi bilo najbolje da gremo po telovadbi vse skupaj na kako[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/kava.gif[/image], pa še ostale mamice ki ne hodijo na telovadbo se nam lahko pridružijo.

pomarANČA ta teden sva ble čist leteče, včeraj sva ble sicer zunaj, ampak se nismo nič srečale, ker sva šle midve ven kako uro kasneje, jutri pa se lahko zmeniva, pokliči jaz bom šla ven enkrat okrog 11h.

pozdravček[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] vsem




anmp2601 -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (12.2.2009 20:53:53)

Čau,

mi smo tudi danes bli na dvournem sprehodu. Prečudovit je bil dan. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  Ugotovila sem kje je Bernardi. Jupiiii! Ful majo lepo. Pa lušna pot je do tam. Mi smo se prej vedno sprehajal do Lidla pa nazaj-kar se tiče poti ob Kamniški bistrici. Zdej vidim kaj sem zamujala. Kmalu pa vikend. Mate kakšne plane že za vikend?
Dons je blo pa tok mamic na sprehodu. Pa večina se nas samih sprehaja. Še sama ne vem zakaj. Če se bo kakšna sprehajala tu naokoli in vidi bež voziček in mamico v svetlo modri jakni, naj me potegne za rokav. To sem namreč jaz. Domžalčanke, kdaj se bomo kej zmenle? Da ne bo ostalo na tem, da bomo tuki samo čvekale, od vozičkanja in kofetkanja pa nič. Mi smo pa včeri celo noč spal.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  Končno. Sej tud tko nimamo problemov ponoči (samo enkrat se zbudi-popapa in gre spat), sam sem bla tok vesela in kr nisem mogla verjet. Upamo na ponovitev.
Se vidimo v sredo na telovadbi in kakšnem klepetku, upam.

Nočko




Jana28 -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (13.2.2009 10:57:26)

Hejla!

jaz sem tudi včeraj veselo vozičkala in vsakič ko kakšno srečam, ki tudi sama vozička, si mislim isto kot ti-tule veselo govorimo kako se bomo dobile, potem pa vsaka sama vozička:)

kaj pa kakšna taka ideja, da določimo lokal (lahko ta Bernardi, čeprav jaz še nisem odkrila kje je, ampak bom že..), pa uro, pa je to stalnica vsak dan in pride kjera pride. od tam pa potem naprej z vozički, ali pa samo na kavico...

kaj pravite?




pomar*ANČA* -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (13.2.2009 14:08:39)

ko se dobite v bernardiju se vam pridružim, saj niti ni tako daleč iz mengša do vira, ob pšati do preserij potem pa samo čez bistrico in sem že skoraj pri vas [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




anmp2601 -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (13.2.2009 18:55:21)

Res bi lahk tko nardile. Sam da vikend mine, pa se bomo zmenle en dan med tednom. Zdej se gremo pa kopat. Čofa, čofa.

Lp




Majuska -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (13.2.2009 23:27:56)

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

men je bila tudi telovadba všeč, bom še hodila.

mengšanke kje se skrivate? vsak dan sm zuni, pa ni nikjer nobene [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]



Odvisno kje vozičkaš ...  jaz praktično vedno še kako mamico srečam zunaj. Aja, z malim se večinoma nahajava na tisti poljski poti za tavelikim Tušem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




tasa.m -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (14.2.2009 19:29:33)

Tila7, super da je mala uživala, se mormo kaj ta teden dobit za kakšen sprehod. pomaranča, a ti bi šla kar peš do Bernardija




Marsy -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (15.2.2009 18:02:42)

Hoj punce!
Vas vedno samo preletim, da sploh še nimam registrirano, katera je iz Domžal, katera iz Mengša, koliko stare otročke imate ipd. Bi rabile kak seznamček, da si sproti osvežim spomin. A se kateri da? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Vidim, da je telovadba zalaufala. Super! Kam pa vozite otročke? Nama bi žal samo bolj za vikende prišlo v poštev, takrat pa verjetno ni a ne?

Tudi jaz sem hodila na vadbo v Otelo k Mihaeli. Ampak spomladi in poleti, pa še takrat jo je večkrat nadomeščala druga inštruktorica.

Mene pa zanimajo vrtci v okolici Mengša; torej Domžale in Trzin.
A je tud tako zasedeno? Menda v Mengšu ne moremo priti zraven, bi pa rabili od septembra dalje, ko grem v službo.




Anonimen -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (16.2.2009 20:11:40)

Anmp, danes sem se spet sprehajala blizu vas, samo sem šele na poti ugotovila, da sem si pozabila tvoj GSM shranit v telefon [sm=zmeden.gif] ... sorči ... sem pa bila danes peš v Jaršah, pa potem nazaj pa okrog Šumbeka ... cca. 10 km hitre hoje ... jao, sem bila zbita, ko sem domu prišla [sm=smiley36.gif].




Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>