Zvezdica -> RE: Januarski sončki 2009 (31.3.2009 23:21:56)
|
Zvezdica - hvala. Joj, jaz trenutno še ne razmišljam o novem naraščaju. Malce zaradi porodne izkušnje, pa službe... Namreč marca nasl. leto me čaka služba, ki bi jo bilo dobro zgrabiti z obema rokama, predvsem v tem času. Kako pa ti in služba? Najbrž imaš za nedol. čas. kar je super. Sicer pa ...nikoli se ne ve... Tebe nič ni strah spet teh hormonov? Meni se zdi, da se je moje telo od teh dveh postopkov čisto spremenilo. Kilaža, počutje... No ja, glede na to, da je rezultat tale mali čmrljček, se ne bom pritoževala. ojla, sem spet mrknala za neki časa . Tkole je; mi2 razmišljava v tej smeri, ker nočeva imeti razlike spet 4,5 leta, ker bi jast rada še kaj imela časa zase nekoč. Bom verjetno šla še v en postopek, sem reša že klicala.... ampak bomo videli čez 6 m. Službo sem pa imela za nedoločen čas, dala odpoved (v afektu). Sem imela dogovorjeno novo službo, v katero naj bi nastopila 26.5.08, v prejšnji firmi sem aprila nehala, ker je bila menjava vodstva in sem izkoristila priložnost in šla...no, 19.5 sem pa zanosila, nisem pa nikaor pričakovala da bo ratalo v prvem postopku. Pol smo nekaj mutili s tastaro firmo, tko da mam vsaj porodniško. In zdaj sem kjer sem. me pa služba čaka, ampak če bi ratalo še enkrat takoj bi bila presrečna
|
|
|
|