lavita* -> RE: Julijske čvjeke :-) 9. del (12.3.2009 8:03:13)
|
Živjo po dolgem času! obupna noč je za nami. Že druga. Ne vem kaj nosi našo pužo. Al luna la kaj drugega. Celo noč je nekaj stoklaa in vmes kar eno uro bedela in se pogovarjala pa gledala al sma z možem v postelji, pa klicala atija. Mislim, halo. Potem pa že ob petih ta večji vstane in gremo v akcijo. Očitnose privaja že na novo uro,ki bo prišla. Kaj nardite, če se otročkom pojavi plenični izpuščaji. Naša ima ta malo čist rdečo in poln izpuščajev. PA to traja že skor en teden.Dans sem rekla da pokličem P. Ker ne vem več kao ji pomagat. Vrtec. Pri nas je tud dilema ali dati v vrtec ta malo. Problem je v tem, ker v naši vasi je vrtec od 2 let naprej. Tja bi hodu sin. Ta malo bi mogl apa glih v mesto vozit. SDa bi pa hodu še ta velik v mesto, mi pa ni, kre bodo vsi njegovi prijatelji v tem vaškem vrtcu. Poleg tega pa tašča me skoz provicira,( al kak se že reče), da bo ona pazla ta malo,. da ji ne bo dolgčas. Torej če gresta oba v vrtec ima najmlajši zastonj, če jaz prav razumem? Rekla sem da vpišem oba, pol pa kar bo pa bo. Izpišem jo še vedno lahko. Tako, lepo se iomejte. Mogoče boma pa danes celo lahko šle kaj ven. Včeraj je tako pihalo, da nio blo za ven. lp
|
|
|
|