hijenca -> RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) (17.2.2009 10:50:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Noč za mano, je pa bila katastrofa. Grem včeraj v postlo, pa slišim neko krampanje po vratih in da nekdo tišči ključ v ključavnico. Cela zmedena prilezem do vrat in vidim, da je prišel moj [sm=love.gif] domov. Ob 23 zvečer. Saj sem bila vesela, ampak malo šokirana. Končno zaspimo in ob 4 alarm v kinderpetu, jok, dretje. Sma se z Videkom malo pocartala, pojedla polovico flaše in je ob 5.30 končno nazaj zaspal. Ob 7 se je ati vstal, s tem seveda opet Vdek auf. Sedaj sedi v stolčku in se igra, jaz pa kot metulj, cela zmedena, zaspana,... Ati je že šel v Lj, jaz pijem kavico, potem pa se grema z Vidkom preoblečt, ker najprej rabim kavico. zakaj pa je tvoj tako pozno prilezel domov? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Imel je včeraj ono sranje na sodišču, pa si je gospa ponovno nekaj namislila in se stvar še ni zaključla, pa je bil tako zlaman, da se je pripeljal k meni domov, ker ni vedo kam se naj da v LJ.
|
|
|
|