|
Sempervivum -> RE: Nosečke po IVF/ICSI (31.7.2009 17:05:42)
|
Še zadnje poročanje za danes: Prvič sem lahko videla, kako izgleda CTG s popadki [sm=bravo.gif], čeprav jih nisem čutila, pa tudi neki hudi niso bili, ampak sprememba je očitna [sm=jezicek.gif] JUHUHU! Na CTGju sem ležala neskončno dolgo, najprej je mali spal, kasneje se je k sreči zbudil. Dobila sem napotnico za v P za ponedeljek, na njej piše, da G prosi za mnenje o načinu poroda. Bomo videli, kaj bodo rekli. Lahko se pa še tudi čez vikend še kaj zgodi [sm=smiley36.gif] Tudi MV je menda že malo zmehčan [sm=bravo.gif] K moji G se ne vračam več, no, vsaj do prvega pregleda po porodu ne. Se*, praviš, da imaš občutek, da se bo tudi takole vleklo, kaj? No, zdej lahko vsaj spremljaš, kakšen je protokol v takih primerih [sm=smiley36.gif] Čeprav jaz sem ves čas mislila, da se bo mali pač roka držal ... prej mu itak nisem dovolila prit ven, ko smo meli še toliko dela doma [sm=smiley36.gif] Glede velikosti pa res kar ne morem verjeti ... gledam malo podatke o novorojenčkih (pri julijkah in npr. ljubljančankah), mater, čez 4 kile je le redkokdo [sm=zmeden.gif] Se mi zdi, da se še kar dobro držim ... [sm=bravo.gif] Drugače je pa kar fino, da imaš še UZ napovedan, takrat bo najbolj fino, k ti bo povedala mere [sm=bravo.gif], pa spet boš lahko gledala svojo sončico [sm=jezicek.gif] Mikla, tvoj tikerček pravi, da te bo otrok kmalu začel brcati, če te že ni [sm=bravo.gif] No, da ne bo panike, jaz sem brcanje zelo pozno čutila, tako da ni za vse enako ... Super za pregled, še bolj pa, da cerklaža ne bo potrebna [sm=bravo.gif] Reby, fantom je res očitno tako zelo luštno pri mamicah, da se čist zna zgodit, da malo podaljšajo bivanje [sm=smiley36.gif], tako da sta s Se* res tam nekje ...
|
|
|
|