gold fish -> RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del (1.3.2009 20:42:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Vem, da ste že velik napisale, pa sem pozabla...s katero zelenjavo ste začele...ste jo tud zjutraj uvajale? A ste potem sadje dajale popoldan? jaz sem mu dala krompir, bučko, brokoli, korenček, cvetačo, .... če mu ni šlo...recimo brokoli...sem mu ga dala med jabolčnim frutkom...ker jabolko ima rad.....je pol jedel brez problema..... nisem pa vsake zelenjave uvaja samo par žličk ampak kolikor je pač pojedel....včasih več, včasih manj.... niso pa to bile neke velike količine... ..zdaj mu pa kar več vrst zelenjave dam, ne samo eno, pa recimo malo mesa v juhici... vsako posebej?? prvič mislim, da je dobi krompir..ker je pri nas videl, da jemo pire..... pol mu ni bilo nič, pa sem dodala bučko, pa nič pa krompir-brokoli, pa brokoli-cvetača..... ..tu nekje je bil tud korenček vmes s krompirjem..., pol sem mu pa že kar več stvari zmešala..... malo eksperimentiram med tistim, kar sva že jedla...... pa enkrat je dobil malo krompirja in špinače.... ...zdaj,ko mu pa juhico dajem, pa meso not, pa mu ne dam prazne juhe ampak sem 1x dala not korenček, pa gris..za zgostit, drugače pa več vrst zelenjave, da je vsaj malo bolj gosto..... Jutri mu bom dala malo riža zraven mesa...ampak kar v juhico
|
|
|
|