ZOBARJI IN ZOBARICE (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje



Sporočilo


2 Sraki -> ZOBARJI IN ZOBARICE (17.2.2009 17:31:06)

Me je tako razkurilo, da se moram skašljat.
Zadnji obisk zobozdravnice je bil oktobra 2008. Vse, kar mi je naterila v enem letu, je ena cela plomba (prej je pa "kao" celo leto zdravila zob).
Za naslednji obis je naročila, naj pokličem enkrat po novem letu, da se naročim.
Pa pokličem danes, da bi naročil sebe in ženo in kaj mi pravi sestra: da do junija ne sprejemajo več naročil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek.gif[/image]. Za naročitev na datume naj bi veljal samo prvi teden v januarju, potem pa smo "popu****" do junija. Prijazno mi je razložila, da lahko junija pokličem za datum[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].
Če bo pa kaj RES hudega, naj pa se pridem pokazat prej.
Ne vem sicer, kaj je prav in kaj ne- povejte vi, kako delajo z vami vaši zobarji. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]




muška -> RE: ZOBARJI IN ZOBARICE (17.2.2009 20:45:35)

Jaz imam veze, tako da sem deležna malo boljše obravnave, sem pa tudi drugače čakala v vrsti mislim da skoraj 2 leti, da me je sploh vzel za plombe, zdaj ko sem notri, pa ni več težav. Samo pokličem in sem že na stolu v zelo kratkem času. Si pač nekaj obetajo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] iz moje strani - roka roko umije a ne? .

Drugače pa, saj lahko menjaš!

In da te potolažim, zob se ne pozdravi v enem tednu ali dveh, včasih je potrebno veliko veliko več, da se zob obdrži. V tvojem primeru eno leto - blagor zobarci, da ti ga ni zabrisala ven. marsikdo bi to naredil. Zakaj bi je je*** , če ga pa izpuli in konec težav a ne?




Zala01 -> RE: ZOBARJI IN ZOBARICE (17.2.2009 20:46:37)

Če hodiš v zdravstveni dom ali h komu na koncesijo...tak je naš realen zdravstveni sistem in še slabši časi se kažejo...tako da kar strpno...lp j.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




mala zirafa -> RE: ZOBARJI IN ZOBARICE (1.3.2009 8:39:30)

V bodoče naj bi bili zobarji plačani od prometa, ker veliko ljudi sploh do njega ne more in ostane brez.Bojijo pa se da bo delo nekvalitetno opravljeno.Pred kratkim je blo na tv govora o tem.




Stran: [1]