|
Taanikaa -> RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del (5.3.2009 14:05:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 taanikaa dej mi rzlož tele 4 obroke na dan, ker zgleda, da bomo mogl pr nas tud tole varjanto probat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] enostavno sem začela prejšnji teden..skoz smo se zbujali ob 5 in sem mu dajala am pol je bilo matranje da je nazaj zaspal in je spal komaj do 6:20..pol sem ga pa enostavno pustila,se zbuja,malo premetava,nič ne joka in zaspi nazaj do 6:30,pol pa itak mož vstane za v službo se rihtat,midav z Žanom ap tudi,pa mu dam zajtrk kr kašico ki si jo dan prej pripravim za 2-3 dni vnaprej (skuham sadje+albert keksi notri+zmiksam-v posodice in v hladilnik)al pa kak frutolino ali čokolino zdej že z navadnim mlekom za prekuhat..ima prvi obrok šele ob 7 zjutraj,naslednji je ob 11-kosilo,naslednji je ob 15-popoldanski obrok kak jogurt,skutke,...večerja pa pol ob 18:15 kake kašice od milupe od hippa,vglavnem te ki se z vodo delajo,pol sledi kopanje,in ga dam spat..to je to..če bi bil lačen bi jokal...še danes se je zbudil ob 5,malo godel,sem mu dala dudo in je nazaj zaspal,vstali smo 6:40 zjutraj..zgleda da je še malo navada tisto zbujanje ob 5 zjutraj,vbistvu smo am skenslali,čist nenačrtno..
|
|
|
|