urška76 -> RE: November 2006 - 4. del (14.1.2011 10:29:08)
|
Joj MM še malo ... Eno čisto majčkeno sem ti pa fovš tega pričakovanja. [sm=smiley1.gif] Drugače me je pa po včerajšnjem dnevu čisto minilo, da boi imela več kot dva otroka. sta se kregala zaradi CD-jev in tega, kaj bosta poslušala, pa sem ju poslala v njuni sobi, cd.player pa odklopila. Miha je začel v ihti razmetavat eno igrico in sem jo hotela zaplenit, v tistem pa prileti Špela in me začne od zadaj boksat v hrbet. Najprej sploh dojela nisem kaj se dogaja, tok me je šokiral. Nimam pojma, kje je pobrala tole boksanje. S tem da je močno udarila, me je hrbet še več kot uro bolel potem. No potem je pa meni film počil, sem ju nadrla, zaplenila igrico, in jima prepovedala, da prideta dol k meni. Za večerjo sem jima samo pripravila kruh z medom (ni bilo spraševanja in izmišljevanja). Ko sem ju poklicala, naj prideta mizo naštimat, sta prišla takoj in brez besed (ponavadi imata še tisoč opravkov prej), in začela sta jest brez besed. Očitno eno malo avtoritete še imam. Najbolj je bolelo to, ker se prej več kot pol ure tud pogovarjat nisem želela z njima. Ah ja, očitno pride kak tak dan, ko smo vsi bolj na kratke stike narejeni. Danes je že bolje. Špela je doma, ker je bila včeraj nekaj topla, pa mal preveč je kašljala ponoči. Trenutno je na sprehodi z mojima. Je tak lušten sonček, da ga mora izkoristit, jaz pa lahko kaj v miru naredim.
|
|
|
|