krfjolca -> RE: November 2006 - 4. del (20.7.2009 9:54:21)
|
Urška, bom pogledala, če imam na DVDjih kaj. Ponavadi je izbira jezika, sam za francoščino ne vem. Anže tudi precej gleda angleške risanke, zdaj sploh, ko imamo nov TV in so še digitalni programi, pa gleda večinoma JimJam, kjer so super risanke. Pa že tudi kako stvar blekne po angleško [sm=smiley1.gif]. Šteje pa že lep čas - do deset kar obvlada, ni le naučen zaporedja, ampak lepo prešteje stvari (prstke, igračke, drevesa itd.) Ko smo ravno pri dosežkih - me je zadnjič kar na rit vrglo, ko smo bili pri tašči. Dol imajo eno tako frulico na tipke (kot klavirček, v katerega pihaš). Pa jo je prijel v roke in meni nič tebi nič zaigral kuža pazi [sm=zmeden.gif]. Mu nihče ni pokazal, čisto sam je lepo ritmično pravilno zaigral pravo melodijo [sm=bravo.gif]. Drugače je pa z nogico boljše. Sem pa tja še malo pošepa, ampak ko se razmiga, je pa dobro. Ga je pa nemogoče nazaj držat, da ne bi norel naokrog - ker dr. je rekel, naj noge 1 teden ne obremenjuje. Pa bi ga morala ravno na stol privezat, da bi to šlo. Ga vseeno preusmerjam, da ne nori preveč, pa da ne vozi kolesa in ne skače na trampolinu ipd.
|
|
|
|