urška76 -> RE: November 2006 - 4. del (12.8.2009 10:30:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Špela pa šele zdaj dobiva petke? Uf, naša jih ima že sigurno eno leto (prej več). No, pa naj čimprej izrastejo, da bo spet pridna Špelca. Sej naša ima spodnje tud že kar neki časa (sploh ne vem več kdaj jih je dobila), zgornje pa zdej rovarijo ja. Naj mi še Miha začne šestice zdele dobivat pol sem pa v r**i [sm=smiley36.gif]. BOm mela dva tečneža doma. Včeri je bil naš mali zvečer tok utrujen, da je samo padel v posteljo in ga je zmanjkalo (no prej se je bunil, da bo še risanke gledal, ker sploh ni utrujen [sm=smiley36.gif] ). No včeraj mi je prišel domov potetoviran (mislim zgodaj je začel, pa čeprav je samo čigumi tatoo [sm=smiley36.gif] ), pa šele danes zjuraj povedal da so vmes delali iz gline, ker oni ne gredo nič počivat. So pa ja že preveliki, počivat gredo samo dojenčki. Jih med ta hudim soncem mal umaknejo (pa da si vseeno malo odpočijejo), pa jih zamotijo s takimi mirnimi dejavnostmi. Mi ni žal, da sva ga vpisala za ta en teden. V soboto gre pa z mojima na morje. Bomo mel en teden edinko doma [sm=smiley36.gif] Zdej grem pa risat kako kopalnico hočem imet v Domžalah. Vmes pa mal Crvena jabuka poslušam, da mam možgane na off.
|
|
|
|