Nogavica -> RE: November 2006 - 4. del (2.9.2009 9:48:35)
|
Bravo Zarja za kakanje v wc! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Živa je potem sicer napolnila še eno pleničko, ampak za začetek bo. Včeraj smo potem za nagrado šli v mesto gledat lutke. Je bila ravno zadnja predstava v okviru Lutkovnega pristana, jaz, trola, sem pa pozabila na ta festival, bi lahko že ves mesec hodili. Zdaj pa moram malo še potarnati, da sem danes dobesedno pritulila domov iz vrtca. Saj je bilo vse o.k., z Živo sva se dogovorili, da pridem po njo po počitku, vem, da sem doma in lahko kadarkoli grem po njo, če bi ji bila kriza, ni bilo nobenih težav, dala mi je lupčka in šla takoj k igračkam in novim prijateljčkom, mene je pa zunaj čisto zvilo. Sem si že po poti domov brisala solze, doma pa sem dobesedno tulila. Zdaj na veliko pospravljam, da se vsaj malo zamotim. Upam, da mi bo kriza hitro minila. Ampak si pa nisem mislila, da mi bo tako zelo hudo. Zgleda, da sem jo malo preveč privezala nase v teh skoraj treh letih, ko sva bili praktično nonstop skupaj. Hvalabogu, da je zdaj šla v vrtec, ker res nočem, da je nesamostojna in čustveno nestabilna zaradi mojih muh (ali kakorkoli naj pač to imenujem).
|
|
|
|