urška76 -> RE: November 2006 - 4. del (20.10.2009 12:46:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR naša hiška je zdej redi za zimo - streha spedenana, rajfnki zrihtani, okna not, no, čakamo še na 6 veluxov, vhodna vrata pridejo kmal... Ampak je skonzervirana in zaprta, tko da se bomo lahk lotili notranjih del. Ful sem vesela. Urška, vračam vprašanje? Naša hiška ma tud že nova okna, strešna bodo moral že v ta treje popravljat. Se je dons Ž. menil z unimi z veluksa in jim bova plačala tistih 40€, da pridejo pogledat in dajo pisno mnenje. Ustno je že po slikah, da ni ok. Dimniki so samo provizoriš, tok, da našadva nista na mrzlem. V sredo bi oral tlake začet ulivat, pa sva ustavila ostala dela. Nama pri fasadi niso izolirali enega dela, so samo zaprl brez izolacije in morjo najprej to zrihtat. Ker kaj mi pomagajo super truper okna, če pa potem pod njimi ni izolacije. Grr....Drugače pa počasi dobiva vse skupaj obrise kako bo. Predelne stene so že vse, Ogrevanje bo anes fertik, pa elektrika. Jutri smo mislili s tlaki samo.... Kot sem rekla, najprej naj porihtajo kar so zaj* Nekje do spomladi bomo verjetno notri. Jutri bo moj dragi vzel dopust, pa greva mal za notranja vrata pogledat, pa za granit (za notranje police, ploščo pod kaminom in za kpalniške pulte). Pol bova pa počas že morala poštudirat kake barve hočva stene met. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|