giotti -> RE: November2009 (19.5.2009 17:10:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya a ste že kaj razmišljala o telovadbi? vem, da se zdej bliža poletje, pa lepi dnevi... me zanima kako kej ve razmišljate o tej smeri - in kdaj sploh začeti. pa lep začetek dneva P.s. aja, trebuščke imate pa takooooo lepe Jaz ful "razmišljam" o tem, pa bolj malo delam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] No, tako je, potrudim se za par jogijskih vaj vsako jutro, potem se trudim s temi keglovimi vajami za mišice medeničnega dna, hodim na sprehode, tudi v hrib, s kolesom do mesta, pa nazaj (recimo da je to največ 10 km). Ampak to vse ni znotraj enega dneva, amapk enkrat kolo, drugič hoje ... ok, razen keglove, te probam delat vsak dan parkrat. Drugače pa planiram par vikendov intenzivnega plavanja v morju ter septembra 14 dni plavanja skupaj na Cresu. Ples in tek sem opustila, ker so me nekaj strašili, med počitnicami ga itak ne bo, ampak se mogoče vrnem septembra na ples. Bi pa septembra vsekakor začela hoditi še k telovadbi za nosečnice, če še vedno obstaja v Lj, v stari porodnišnici ob četrtkih? Ve katera kaj o tem?
|
|
|
|