AKP -> RE: Majčice 2009 - 3. del (19.3.2009 9:12:05)
|
Dobro jutro! Danes sem super spala. Do 23.00 sem bila zelo vznemirjena, potem pa sem zaspala kot top. Sem včeraj popoldan dobila obisk in seveda sem še pred njihovim prihodom sesala. Pa mi je mož lepo rekel, da bo on, samo nekaj dokončna pa bo posesal. Meni pa se je to zdelo predolgo in sem raje sama. Potem sem še dve uri sedela in ko je obisk odšel sem imela takšne čudne krče, kot ob menstruaciji. Pa se mi je zazdelo, da prihajajo ti krči v nekem zaporedju. In sem se stuširala, odšla v spalnico brat in merit časovno moje krče. Trikrat so bili zaporedoma na 9 min, četrtič na 4 min, petič pa na 20 min, pa zopet na 9 min in tako dalje. Potem sem zaspala in je bilo vse ok. Danes jih na srečo nimam. Očitno bom mogla res počivat in pazit, da ne bo kaj narobe [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Pri hčeri sem imela tri tedne prej popadke, samo so se potem umirili in sem rodila dva dni čez termin. Sina sem pa rodila 1 teden čez termin. Upam, da bo moja miška tudi počakala in se bo rodila v roku.
|
|
|
|