elyy -> RE: Majčice 2009 - 3. del (26.3.2009 10:51:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: miška 82 malo berem na forumu med-over.net in sem zasledila tale komentar,ki pa me je kar malo prestrašil: Pred dobrima dvema mesecema se je namreč "tisto najhujše" zgodilo meni. Rodila sem v 40 tednu. Štiri dni pred porodom sem bila zaradi suma razpoka poslana z napotnico v porodnišnico na pregled. Plodovnica se mi je pocejala po intervalih, ko so mi naredili test na plodovnico je bil negativen. Vendar sem bila takrat že nekaj ur brez polivanja. Kljub temu da sem zdravnici, ki me je pregledovala to povedala me je brez pojasnil poslala domov. Po štirih dneh so se pričeli popadki, pojavila se je rahla krvavitev zato so sumili na odstop posteljice, končalo se je s CR, hčerkica mi je po nekaj urah umrla. Obdukcija je pokazala na prisotnost streptokoka B, posledica je bila sepsa. Kot vidite sem brez problemov donosila, hčerkica je tehtala 3.350 kg, velika 54 cm, normalno razvita, pa ji kljub temu ni uspelo preživeti. Antibiotike je dobila pol ure po porodu. Zato sprašujem, kako naprej? Drugače sem zdrava in je bila to moja druga nosečnost. Ali obstaja objektivna možnost da se mi , če se odločim za naslednjo nosečnost situacija ponovi. Prosim povejte realno, ker je bolečina neznosna in ne bi šla rada še enkrat skozi to. Se zahvaljujem in vas lepo pozdravljam Ni ravno za spregledat se mi zdi Mislm sm kr brez komentarja,mene je ta zgodba kr zamisla,js si sploh nepredstavljam d se mi kej tazga nardi!Men i se kr zmešal,tok stvari k smo zdj prpravle pol pa d....!!!Verjemte punce dost stvari se zgodi tud zard zdravnikov,sej skos neki poslušam po tv(zdravnika so tožl)pa nevem kva še vse!Zato mam pa js skos neki za svojo za povedat al pa kero drugo,zato k to ni prv če je zdravnik slabe volje d te napizdi al pa če ma gužvo d kr stabo hiti pa leta po ordinaciji,lohk mi reče kokr kol sam opazt pa nemore vsega v tok mejhnem času!Nevem kar se tiče te bakterije streptokok,staphylokok js od zdj naprej bom skos težila pa skos sprašvala res bom!!pa če bo treba kej plačat bom pač plačala od zdj naprej!Zato k to ni prvi primer d tko otroci umrejo(od mojga je sodelavcu je blo na podoben način zard zdravnikov...)mislm fakkk nooo** sam res je pa najbolj čim manj razmišljat d bo kej narobe!
|
|
|
|