vanilla -> RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa (1.3.2009 20:01:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: miška 82 Punce,eno zelo pomembno vprašanje imam za vas oz.bi cenila,če mi podate še vaše mnenje. Zanima me,kaj si mislite o tem,da bi šli letos z našo malo pikico začetek julija(stara bo nekje 2 meseca)na morje v Makarsko??? Moji starši in moj se nekaj dogovarjajo glede tega,pa sem jaz malo skeptična.Makarska je ful lepa,veliko sprehajalnih poti in ogromno sence na plažah. Kaj menite????? Miška 82, jaz bi absolutno na tvojem mestu šla.... In midva tut itak nameravava it s tamalo že v juliju nekam dol na morje.... Itak je s temi malčki, ko so še tako miceni, najlažje.... Saj ne rabiš nič kaj veliko opreme oz. hrane za njih - samo joško s sabo vzameš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], al pa Adaptirano mleko, hehe.... Pa vse tiste higienske in zdravstvene pripomočke seveda.... Tako da... ti kar pogumno.... Jaz že komaj čakaaaaaammmmm morje in sonček... Bova z dojenčico lepo v senčki uživale... Iiiii.... Aja, pozdravljene vse ostale punce, če je sploh še katera tu gor... No, dans je bil lep sonček tu na Štajerskem, je pa pihalo kot hudič, tako da se nisem nič kaj zunaj preveč zadrževala, da ne bi kakšn prehlad fasala.... No, zdej pa bom gledala As' ti tut not padu.... Papa
|
|
|
|