petrazg -> RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa (3.3.2009 15:10:56)
|
Malo sem za nazaj brala, zdej bom pa pokomentirala, kar se spomnim [sm=smiley36.gif] KatMat - je vi ste se pa res fajn zmenli. Se bo babici in dediju mešalo od sreče [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Miška82 - Mi gremo na morje junija, mali bo star malo več kot 2 meseca. Imam rezervirano že od januarja, v Šibeniku. Itak , da bo z našimi malčki vse ok, drugače sploh ne more bit, a ne. AKP mislim, da denar od CSD dobiš v roku 14 dni od tega , ko oddaš odločbo. Sej pri meni je bilo tako prvič. OliveOly - midva sva gledala obe predstavi. Ampak so ženske neprimerno boljše... vsaj meni. Se pa tudi tu nasmejiš. Se splača it gledat. S Cavazzami je pa tako, da morš imet srečo, da oba igrata... imata oba zemenjave, če sta zasedena. Ko sva bila midva, ta starejši ni igral... Punce uživajte v ogledu!!! Cveka, Vanila in vse za katerimi so uspešni pregledi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Banjico bomo imeli kar staro, je še čist lepa... Je pa fajn tisi vložek za banjico, da lahko daš malega gor... Petra a s ste že ok? Naš mali je skoraj malo boljš... Britje še gre, samo vprašanje kako dolgo še brez problemov [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] Več se pa že ne spomnem, ker je tolkoooo vsega....
|
|
|
|