Anonimen -> RE: Majčice 2009 - 3. del (4.3.2009 8:38:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a cveka-uradne ure so, kot si že dobila napisano, lahko ti samo povem, da so v logatcu zelo prijazni, jaz sem bila prvič tam popoldne in me niti slučajno niso vrgli ven ob koncu uradnih ur, prišla sem na vrsto šele ob pol šestih in bila tam do nekaj čez šest, sem potem še direktorici po mailu pohvalila uslužbenko, si je res zaslužila pohvale, drugače pa urejaš zadeve pri ga. poloni, ko prideš na hodnik tista vrata naravnost paket-denar-spomnim se, da je odločba prišla v prvo zelo hitro in denar tudi, mislim da v tednu dni po odločbi in to mnogo pred rojstvom, sem bila zelo začudena, ker sem pričakovala da bo prišlo kasneje ne saj to vem, sem bila že v prvo pri njej, je res ful prijazna, sam za uradne ure nisem vedela, za sredo že, ampak za ostale dni! saj vem bi šla lahko pogledat ker sem iz logatca, sam ker se ne upam kaj preveč šetat po logatcu, ker sem na bolniški! iz kje si pa ti? da si bila v logatcu na sociali??? jaz sem paket dobila dva meseca prej preden sem šla rodit, tako da nimam pojma kako to pošiljajo, bom danes uprašala?!!!
|
|
|
|