Anonimen -> RE: Majčice 2009 - 3. del (7.3.2009 9:37:59)
|
pozdravljene! danes imam zadnji dan v službi, potem pa dopust... ampak je veselje kar nekam izginilo. doživljam stres, prav strah me je postalo... saj ne, da ne bi imela kaj delati (dokončati moram diplomo, se ukvarjati s prvim, vreme je vedno lepše...). ampak samo še dva meseca do pdpja??? panika... pravzaprav mi je kar prijetno, ko ga čutim v trebuščku. kako bom potem zmogla z obema hkrati?? joj, joj... pa tako lep dan je danes - prelep, da bi se sekirala! CTG sem imela v prejšnji nosečnosti samo 2x (1x sem bila naročena, drugič so mi ga delali, ker sem si doma izmerila orto visok pritisk in sem letela v porodnišnico, da je z mano nekaj narobe) Tudi v tej nosečnosti mi bodo verjetno samo 1x delali CTG (do sedaj ga še nisem imela) - ultrazvok pa mi naredi pri vsakem pregledu, ker imam srečo, da ga ima moja g. v ordinaciji in ga s pridom uporablja (pravi, zakaj pa ne, če ga imam) - in zdaj je dobila še novega 3D (tako da sem prejšnjič že videla Urbanov obrazek... moj moj) Lepo vsrkajte današnje sonce (vitamin D)!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|