Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (23.6.2009 7:47:53)
|
Dobro jutro! Jaz se že krepčam z miksom banane, kivijev in jogurta. Budna sem že dve uri, ampak je bila noč v enem kosu. Zvečer se je Elina sicer ob pol desetih prebudila po slabi urci spanja in se spet neki jokala, zraven pa se ji je ful dremalo, kr zaprte učke je imela, pa sma jo kar v posteljici malo tolažila, in ji je uspelo nazaj zaspat. Spala je do pol šestih. Super! [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Zdele je pa že spet mencala učke in zehala, pa sem jo dala kr nazaj zaspat. Fajn bi blo, da spi do kakih devetih, pol desetih, da se pol oblečema in gremo na srečanje. Da bo spočita in dobre volje. Katja, super za avto. Se slišima, kako in kaj. Pa načeloma mal pred deseto krenema, a ok? Men se pa Elina še mal naspi do takrat. Ker od pol šestih pa do desetih ni šans da zdrži, vsaj ne dobre volje. Uau, seznam za dojenčke za na morje pa ni tak majhen.. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Me pa zanima, čemu služi praška pasta? Je to samo za vneto ritko ali še za kaj drugega? Ker če je za ritko, imam js eno drugo kremico, pa ne bom neki dodatno kupovala. Vse ostale stvari pa so itak doma, ko jih rabiš večinoma vsak dan. Tak da ne mislim "nevemkakšne" zaloge vsega, kar bi mogoče prišlo prav, nabavljat samo za en teden morja... Pa zakaj kapljice za oči??
|
|
|
|