sahary -> RE: Celjske in okoliške mamice (22.9.2009 16:57:32)
|
hoj hoj midve pa kuriva in to od sobote!!!! 24ur na dan ima temperaturo nad 38, še danes zjutraj sem ji merla je mela neki malega čez...se mi je v soboto zdela nekam vroča...pa mi je ful kuhala ponoči pa ceeelo soboto ponoči pa nedeljo pa včeri...danes je bla pa že kr boga in včeri je še nehala jest...tako da sva šle zdravniku. Aja sem pozabla omenit da ne kašlja, kiha, niti noska nima zamašenega, ničesar!! Zato sem tako dolgo čakala. Pa tud zobka je dobila prvega in drugi ji prodira pa sem sumla zobke ... No danes pa zdravniku pa je pogledal kri pa je ok, pa je pogledal vodo pa je ok...tako da ne ve kaj bi bilo...pravi da je neka 6. bolezen ki traja 3-5 dni, visoka vročina, potem pa se spustijo neki spuščajčki....tako da čakam zdaj te spuščajčke da je končno konec s to vročino..je mala že čisto zmozgana, prav smili se mi... še fantje so žalostni, sprašujejo zakaj se jim nič več ne nasmeji ko jih zagleda v avtu (ko grema ponje v vrtec, šolo) no zdele spi na moji postelji- nikjer boljše kot tam, seveda- in čakam če bo kaj spravla vase ko se zbudi... kar se tiče pa hrane -riža- jaz ji ga skuham tako kot nam, olje, čebula, korenček, paprika pa mogoče še kdaj kakšna zelenjava in to je to... mi je na začetku tud hotla neki vem špukat če je blo preveč v kosu pa sem ztrajala in jo zdaj vidim kako že "žveči" ..sem nekje brala primer ko je mamca še pri dveh letih mogla vse pasirano dajat ker mali pač ni hotu jest nič kar bi bilo potrebno prežvečit-in ji je pediatrinja rekla da zato ker ga ni pravočasno (okoli 6m) navajala na "trdo" hrano in ne pozna tega "refleksa" , giba. in ja, za hojico sem oklevala zaradi tega ker je punčka, fantje so jo namreč vsi imeli ampak tako kot je že ena napisala, tiste ki imate prvega otročeka pa čas za njim laufat pa ga pazit vsako sekundo, se absolutno strinjam, da je bolje bit brez hojice če se le da, pri meni je pa včasih "gužva" in bo hojica zlata vredna, že vem vnaprej ampak kot rečeno je ne mislim kupit ker če jo kupim vem da jo bom takoj dala not...bom raje še počakala za nakupom eee dnevi pa tako lepi -razen juter skoraj malo poletni..mmmm. se mi lušta it na obalo... moj gre s tamanjšim sinom menda ta vikend pa bosta potegnila še malo v teden kak jima vela
|
|
|
|