Izola-Simonov zaliv (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


Abby -> Izola-Simonov zaliv (8.3.2009 9:15:21)

zadnji dve leti smo bili na dopustu v počitniškem domu v Fiesi, letos pa premišljujemo, da bi šli v Simonov zaliv. Je že kdo med vami bil tam, kako je na sploh, kako se je zdelo vam, ali priporočate še komu?
Hvala.




ribica. -> RE: Izola-Simonov zaliv (8.3.2009 12:16:40)

men osebno je fiesi najbojša plaža. Za drugo pa ne vem.




bori2 -> RE: Izola-Simonov zaliv (9.3.2009 12:13:07)

Mi smo bil lani julija v san simuno in za kopanje ga odsvetujem - voda umazana, nepretočna, plaža pa za otročke super. Na kopanje smo zato hodili na svetilnik, kjer je voda čista.

Mi smo v Izolo zaljubkljeni ma naše slovensko morje s svojo čistočo pa,.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




Anonimen -> RE: Izola-Simonov zaliv (9.3.2009 12:20:01)

Lep vas prosim no, ne pretiravat.
Voda je čista, edino splunkana zaradi mivke in na žalost ima slovensko dno tako sestavo, muljasto da je voda motna, umazana pa ni. Mi se kopamo pri hotelu Delfin pa smo še vsi živi in nobenih bolezni nimamo. V Fiesi je bol kamnito, zato je voda bistrejša.
Pold Somonovega zaliva , streljaj stran, pod Belvedrjem je plaža Bele skale, ki slovi po krasni prozorni vodi, le, da je težko dostopna posebi z otroci.




roses -> RE: Izola-Simonov zaliv (9.3.2009 18:09:16)

res je da je voda pri hotelu delfin čist čista, v simonovem zalivu k je pa slabih deset minut peš stran, je pa ful umazana, pa ne samo od mivke, ampak od vsega živega kar priteče v ta zaliv, verjemte mi da sem pred dvemi leti tm vidla plavat uporabljene vložke in paket napolitank. drugače pa res je plaža je pa enkratna in tudi čista za otroke, po vodi pa še plava morska trava, ki jo je pa tudi zelo veliko.




marjetica23 -> RE: Izola-Simonov zaliv (12.3.2009 16:43:26)

mi smo bili ker ima tam mož počitniško kapiciteto iz službe. Ful dobr lahko greš na sprehod do izole in še dalje, tlakovana cesta tudi z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] lahko greš. Voda je čista kot solza (vsaj bila je). želo lepo. Veliko trgovin je.




Stran: [1]