lino -> RE: Junijke 2009 - 2.del (19.4.2009 11:48:26)
|
mmmmmmmmm, jst bi tudi gibanico jedla...super izgleda. Pa full ste pridne s to peko...jaz pa ne znam najbolje peči...bi se pa priporočila za recept za nutellino torto,[sm=bravo.gif] ker smo jo jedli na nekem obisku in je sinek kar 2 kosa (velika) pojedel. Kar se tiče obletnic...no midva jo imava nekje okoli 1.maja (sva se nerodno skup spravljala...in težko določim glih dan...[sm=jezicek.gif]) Skupaj pa bova 13 let...na koruzi seveda, vsaj zaenkrat sva tako bila, kako pa bova sedaj, ko bo potrebno zopet kup papirjev urejat, pa nimam pojma. Verjetno se bo zataknilo pri otroških dodatkih, ker je potrebno vpisati preživnino in le to je potrebno po novem (10 let nazaj si na CSD podpisal papir) na sodišču urejat in dokazovat, da ne živiš skupaj... Glede spanja, pa tudi jaz kljub vodni postelji, ki mi je do sedaj kar dobro služila, ne nejdem več udobnega položaja. Se ponoči skoz obračam iz levega na desni bok, pa na WC,... pa še prav jamram zraven, ker je trebuh že prav težek in se ni več kar tako na hop obrnit...moram napor zraven vložit...[sm=smiley9.gif] Ma verjetno sem si sama kriva in sem se pač preveč zredila in sedaj sem okorna...ampak dieta pa zopet sedaj ne pride v upoštev...[sm=zmeden.gif] Pa včasih se mi zdi, da se mi bo kar trebuh preparal in bo ven padel moj [sm=duda.gif], ker full nizko in spredaj nosim (mi je G. zadnjič rekel), pa imam občutek, kot da bo zdaj zdaj zunaj...nisem pa bila v celi nosečnosti na pregledu kako sem zaprta-imela sem samo prvič (v 8t) vaginalni pregled...ne vem ali pa se to kako je maternični vrat zaprt na UZ vidi[sm=zmeden.gif] Pa sem se spet razpisala...imejte prelepo nedeljo in naj vam jo vreme nikakor ne pokvari.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|