lino -> RE: Junijke 2009 - 2.del (27.4.2009 13:42:50)
|
Pozdravljene. Alina kk je lepa Lara, se vidi, da spada med junijke. Pa čupasta... Jaz sem pa danes full na izi (mi je tudi dalo za mislit) in sem samo malo pospravila po stanovanju, sem namreč sama doma in se grem sedaj kopat...kosilo bom pa potem naredila, ko bodo moji pričeli domov curljati, da ne bom slučajno zastonj delala, ker [sm=love.gif] je dežuren in itak nekje okrog leta (pa še k 2 ima namen neki it delat in verjetno ga bodo nahranli)...sinek pa je šel s sošolcem in družino na neki pohod - nekam v planine in bom potem videla kako bo z lakoto...sama pa se bom kr s kako solatko zadovoljila... Sem pa gledala materinsko od sineka in se je rodil kao v 36 tednu (35+5-36 piše, ker mi takrat niso mogli točno datuma določit, ker nisem imela redne menstruacije...sem imela komaj 38-39 kg pri 160 cm in mi je zato večkrat izostala...[sm=smiley13.gif]) Pa me sedaj panika grabi, kaj če se ta res prej rodi, ko pravijo, da je to možno...mislim jst sem se prej rodila (imela sem 1800g) in sina sem prej rodila in res močno upam, da bo ta noter ostal vsaj do konca maja...pol se pa lahko pogovarjamo dalje, aja pa še obrit se more, ker drugač...[sm=hudicek1.gif] No sej bo, pa tudi drugi morajo še počakati!!! Sedaj pa grem v bano...[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|