voziček jane slalom pro (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


TT1 -> voziček jane slalom pro (12.3.2009 20:32:12)

še ima kdo težave z vozičkom jane slalom pro?
pri prvem vozičku so se začele težave že po  dveh tednih.Škripati so začela kolesa. Ko sem reklamirala, so mi zamenjali osi na kolesih, češ, da so to stalne težave in so proizvajalci izdelali nove. Drugi dan mi je odpadlo kolo. Ker sem znorela, so mi še isti dan dostavili celo novo ogrodje. Ko sem šla na sprehod so ta kolesa še glasneje škripala in cvilila kot prejšnja. Po dolgih pogovorih so mi dali nov voziček iz škatle. Ta pa je začel škripati in cviliti že takoj ko sem ga peljala prvi meter. No, potem so mi celo ponudili vrnitev denarja, ampak jaz rabim voziček. Nočem drugega, ker je najlažji, ker ga moram nositi po stopnicah z bebico vred. No, zdaj sem jim tale voziček vrnila in ga bodo po vsej verjetnosti poslali v Španijo k proizvajalcu. Tako, sem morala zdaj kupiti nov voziček, ker lahko reklamacija traja 45 dni. Tako dolgo pa ne morem nositi otroka v kengurujčku. Ali ima še kdo podobne težave z vozičkom? V podjetju,ki nabavljajo te vozičke zatrjujejo, da še niso imeli takih nevšečnosti glede tega vozička in da sem edina, ki ima take težave, češ, da si zmišljujem. Sicer sem jim poslal posnetek škripajočega vozička. No, tudi trgovka, ki mi ga je sprejela v reklamacijo je rekla, da ona ne bi svojega otroka vozila v takem škripajočem vozičku.




TomTaylor -> RE: voziček jane slalom pro (12.3.2009 20:32:45)

kakšne pa imaš težave? Jz se namreč odločam za nakup (rabljenega), pa mi vsaka info prav pride.




Freycha -> RE: voziček jane slalom pro (12.3.2009 20:38:08)

jaz sem ga imela (sem ga že naprej prodala) pa nisem imela nobenih večjih problemov z njim.

Kaj pa te matra?




TT1 -> RE: voziček jane slalom pro (12.3.2009 20:45:44)

sicer pa moram priznati, da je drugače voziček kot tak super, celo odličen. je zelo vodljiv. pelješ ga lahko kjerkoli, ker so velika kolesa. tudi za rolerje je super.




silvy -> RE: voziček jane slalom pro (12.3.2009 20:55:20)

Verjetno si ti imela smolo s tem vozičkom. Drugače je ta voziček specialen.




kajajaka -> RE: voziček jane slalom pro (12.3.2009 21:16:20)

Omenjenega vozička nimam, zato o tem ne bi komentirala (čeprav je sramota, da toliko plačaš, potem pa škripa...)

Ampak, ker si omenila, da želiš ta voziček, ker je lahek za po stopnicah nosit... Jaz imam Peg perego Pliko P3 in je tudi lahek. Ga brez problemov nesem z otrokom vred v 2. nadstropje. Je pa res, da nima tako fajn koles (velikih, napihljivih) kot Jane Slalom.




maca m -> RE: voziček jane slalom pro (12.3.2009 21:21:48)

Jaz ga imam oz. uporabljam ga 7m, nikoli nič ne škripa in do zdaj res nisem imela nobenega problema. Edino bremza ne prime več tako kot na začetku. 
Sva pa vsak dan zunaj, skoraj vedno naredimo 10km, največ po asvaltu, malo po makadamu.
Jaz sem zadovoljna, upam da boš kmalu tudi ti.




sinnerka -> RE: voziček jane slalom pro (12.3.2009 21:31:18)

mi ga mamo je pa star eno leto pa nam nič ne škrpa in je še zelo zelo vredu pa uporabljamo ga nonstop je malemu tako komot v njemu




ElaM -> RE: voziček jane slalom pro (12.3.2009 21:32:30)

Jaz sem z njim zelo zadovoljna, je v pogonu non stop že skoraj 3 leta.




nicolina -> RE: voziček jane slalom pro (13.3.2009 6:15:52)

Jaz tudi nisem imela nikoli nobenih nevšečnosti z njim, meni je super voziček.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




skokica01 -> RE: voziček jane slalom pro (13.3.2009 7:59:04)

Mi ga uporabljamo že tretje leto in smo zelo zadovoljni - kot si sama napisala je zelo vodljiv voziček, voziš se lahko povsod, v ležeč položaj se spusti zelooo diskretno in tiho, tako da otroka zagotovo ne zbudiš, pa še ogrodje je med lažjimi. V glavnem super in brez kakršnegakoli škripanja.

Očitno ste imeli pa res zelo smolo.




abi -> RE: voziček jane slalom pro (13.3.2009 9:29:38)

Tudi mi ga imamo , zdaj ga uporablja že drugi otrok in je voziček še vedno zelo ohranjen- nič ne škripa, povsod lahko pridem z njim ( makadam, gozdni teren...), polek tega se dobro zloži in je izredno lahek. No, pa lep je tudi seveda[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Če bi še enkrat kupovala bi moj izbor bil zagotovo  Jane slalom pro [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] .




pomar*ANČA* -> RE: voziček jane slalom pro (13.3.2009 9:41:08)

drugače je voziček super, ampak smo ga mi tudi že enkrat dali v popravilo, ker je škripal..... zamenjali so zadnjo os, pa je zdaj ok.




melh -> RE: voziček jane slalom pro (13.3.2009 15:22:33)

No ta pa je dobra, jaz imam ta voziček 6mes in 3mes je bilo dobro, zdaj pa mi tudi občasno škripa. Ko pa zapeljem čez manjšo jamico pa je vredu, je pa res, da nisem niti pomisla da bi reklamirala. Se moram pozanimat, če še lahko. Drugače sem pa full zadovoljna z nijm.




sara111 -> RE: voziček jane slalom pro (14.5.2009 18:56:07)

meni so začela škripati kolesa po dveh sprehodih in me je kar presenetlo. Bi ga reklamirala samo nevem koliko časa bom potem brez vozička?




meta21 -> RE: voziček jane slalom pro (14.5.2009 21:25:59)

NAMAŽITE GA!!! Jaz ga uporabljam 8 mesecev, super zadovoljna (razen z lupinico, ker je sicer ekstra varna ampak malo ozka za polaganje otroka in prevroča za poleti). In bistvo... Tudi moj je na začetku škripal, ker je pač vzet iz škatle in sestavljen, namaže ga pa noben. Torej koleščke dol in lagarje (ležaje) namazat pa bo šlo kot po maslu. Če bi še enkrat kupovala, bi ga spet kupila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Ena je napisala, da ji zavora več ne prime-zajlo (ne najdem drugega izraza) je treba nategnit.

To je kot kolo, včasih ga je treba malo namzat pa poštimat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]