krvavo-bel izcedek???? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


anny1 -> krvavo-bel izcedek???? (13.3.2009 22:05:21)

Zdravo punce,
mene pa neki zanima, sej je blo že kar neki napisanga sm ne točno v mojem grave, sem namreč 29t noseča, in nekaj dni nazaj sem opazila kri, brez belega toka ali kaj podobnega, tok ki se je pojavil istočasno s krvjo je bil zeleno-rumen, vendar ne konstantno, tudi krvavitev je prišla samo občasno , to sem omenila moji G pa ni nič videla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] naj povem da me je prgledala v 2min-poslušala srček otroku, zmerila trebuh in potipala kaj se dogaja... no skratka ni bilo nič vse bp, sedaj pa se je pojavil belo-rdeč izcedek poleg njega pa krči v spodnjem delu trebuha, kaj mislite bi to lahko bilo?
Krči niso redni tako da niso popadki-te ki imaš pred samim porodom- ampak vsano me malo skrbi kaj naj bi ta izcedek pomenil kakor tudi te krči saj se vrstijo že od včeraj zvečer.
Hvala za odgovre
lp




Najaa -> RE: krvavo-bel izcedek???? (14.3.2009 10:13:58)

Ne vem, kaj čakaš. Jaz če bi zagledala samo pikico krvi, bi odletela do G ali v P. Sploh pa če vse skupaj spremljajo krči.




ajataja -> RE: krvavo-bel izcedek???? (14.3.2009 13:31:14)

takoj bi šla še enkrat k G in zahtevala ultrazvok ,ker s takimi stvarmi se ni za igrat.Pa skozi trebušček pa je ne more kar tako videt če je vse ok.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Jaz sem imela vsak mesec uz in si ne predstavljam da bi me sam mal potipala pa bi rekla vse je vredu.




lananai -> RE: krvavo-bel izcedek???? (16.3.2009 7:59:14)

Zelene barve je baje otrokovo blato, tko je meni G rekla na zadnjem pregledu. Mogoče ti pa odteka plodovnica?? Pojdi še kam na pregled.




anny1 -> RE: krvavo-bel izcedek???? (17.3.2009 16:01:50)

Zdravo punce,
hvala za vaša sporočila, sem šla v P in no ja bil je čep in ja no s popadki na 5 min so me poslali nazaj domov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Hvala punce 




Anonimen -> RE: krvavo-bel izcedek???? (17.3.2009 16:07:55)

OMG! v 29-em tednu, so te s popadki poslali domov?????[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]




anny1 -> RE: krvavo-bel izcedek???? (17.3.2009 17:34:37)

Ja miska_muccute s popadki v 29t so me poslali domov, češ če se stopnuje naj pa nazaj pridem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] tko da ja no tudi to se dogaja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sad.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
lp




Stran: [1]