vijolca -> RE: december 09 (29.6.2009 9:22:11)
|
nEzY, hvala za spodbudne besede, saj me ne bi toliko skrbelo, če me res ne bi špikalo samo v spodnjem delu, drugače vem, da so razne take ostre bolečine čisto normalne. Pa niti ne gre toliko za bolečine, kot za neboleče stiske in male krče v predelu MV in v nožnici. Glede Mg se tudi meni zdi da pomaga, le da ostajam nekako pri Donatu. Brcike: Že kak teden vsakih nekaj dni čutim tak nemir v spodnjem delu trebuha, skoraj prepričana sem, da čutim otročka, bom pa 16. teden šele počasi dopolnila. Vem, da ne čutim črevesja, ker tudi tega redno čutim (bistveno bolj pogosto in drugače), tako da sem skoraj prepričana, da so brcike (je čisto nov občutek, ne vem pa, če bi temu rekla mehurčki, gre res za tak nemir, kot da bi nekdo delal prevale v maternici). Sem pa že v 14. tednu čutila vibracije na sramni kosti, šlo je tudi za čisto nov občutek, ne bi si pa upala trditi, da je bilo res od otročka, kak teden kasneje so te vibracije zamenjali zgoraj opisani občutki. Sploh pa še nikjer nisem prebrala, da bi katera otroka čutila pred 16. tednom, tudi v naslednjih nosečnostih ne. Ali pač? Lp
|
|
|
|