asso -> RE: Južna Primorska 2.del (3.11.2009 9:54:29)
|
Jutro, evo še glasek od mene... Zadnje čase sem v neki gužvi tako, da več kot toliko ne uspem pisat... pa tudi če nič ne debatirate, kaj čem pisat[sm=smiley13.gif]... No včeraj smo dali mimo še zadnji rd v tem letu[sm=smiley1.gif] Slavljenka je bila zadovoljna in tudi mislim, da ostali povabljenci. Če ne drugo so se lahko otroci nalavfali kljub grdemu vremenu. Hvala vsem za čestitke. Drugače v tem vremenu bi najraje doma spala. Zebe me niti ne (itak me malo kdaj), sem se aklimatizirala na te temperature in mi je fajn. Res pa je, da je zunaj prav brrrrr, sem skočla prej premaknit avto in je bilo prav grdo. Žabice? Ne in niti pozimi jih ne bodo imele. Itak pri nas ni ne vem kakšen mraz, noter grejejo tako, da jim je toplo za ven pa če bo res mraz bom dala smučarske hlače za spodaj in bo... Danes sem jima dala samo eno tako majčko-jakno z mucko noter, ker itak iz hiše do avta in avta do vrtca ni dolga... Dobri možje[sm=zmeden.gif] Za Miklavža že čaka v omari za vsako ena skodelica na neke živalce in ene rokavičke hello kity... potem pa dedek mraz ali božiček bo tudi obema prinesel vsaki svoj avtosedež za punčko [sm=smiley1.gif] To je bila želja Nastie za rd, ampak ker ni ubogala ga ni dobila... tako pa bom rešla obe, da se ne bosta kregali... aja, moram pa ga jit nabavit (po plači), da mi ne bi zmanjkali... zraven pa še set za peko za otroke (valjerček, rezač... pa še neki je zraven - tudi že čaka v omari [sm=smiley1.gif] ) Evo, pa nisem bila niti tako kratka... Aja, pa mene že en teden boli vrat. Groza! Jutri grem do doktorce, da mi da kakšno fizioterapijo, ker to se mi ponavlja že en cajt... mogoče mi bodo razvozlali kakšen vozel od vrata do hrbta, da bo za en cajt boljše, ker to boli ko [sm=hudicek1.gif] Pa 4 urno bolniško si bom vzela za tri dni, ker to sedenje in ne miganje je še huje... ko migam me vsaj toliko ne boli ker je segreto...
|
|
|
|