melaverde -> RE: Južna Primorska 2.del (11.6.2009 15:36:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: melaverde soncek78, hvala za čestitke !! komarji, jaz sem šla prejšnjo soboto v Sanolabor in rekla teti, da naj mi da kej proti komarjem (na žalost so sedaj tudi podnevi) in ima ročno uro (lahko jo obesiš v sobo) in pa tudi lučko za na mizo ki lovi 10m... ne ve povedat če pomaga, ker je ni še nihče prinesel nazaj, proda pa jih ogromno [sm=zmeden.gif] za mazat pa je rekla, da zmešamo lavando, citronko in ...sem pozabla...je naravno in ful pomaga (sivka jim nasploh smrdi) In kaj si ti na koncu kupila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] In, pomaga??? Sej imam neko smrdečo naravno reč, ampak očitno komarjem ne smrdi... sem namazala otroke, pa sebe... pa kljub temu smo bili vsi popikani. Sej zaradi teh dnevnih me skrbi. Za ponoči imamo uno zadevo, ki vtakneš v elektriko (edino, ki pomaga)... ampak za čez dan rabim nekaj za namazat/pošpricat otroke... Joj, najhuje mi je bit prehlajen v teh toplih dneh, te prav razumem, da ne moreš več... evo sem se spomnila še čajevec... nič nisem kupila ker ona vseh ni imela, pa tudi cenovno se ti nabere....nekje moram kupit lavando in ga bom mazala...nevem kolko je dobro mazat s kremo za sončenje+špraj proti komarjem [sm=zmeden.gif] sem pa nekje brala, da tudi to za v elektriko da ni dobro za otroke ?! mi smo rešli s komarniki....[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|