trinity22 -> RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 (1.6.2009 20:00:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 prosim za pomoč ... ena( mislim, da Najaa) je pisala nekaj o lanenem semenu za mleko .. a kaj pomaga in a lahko še enkrat napišeš kako si to pripraviš in piješ/ješ? Pa še neki ... tiste, ki so se vam otročki iz enega meseca do drugega zredili samo za 500g ali je pediatrinja kaj komplicirala, oziroma kak nasvet vam je dala, ste dojile? naš se je za 400g, mi je pediatrinja rekla da naj bi dobil tm okol 700g na mesec... takrat sem še samo dojila in mi je rekla da naj mu ponudim po vsakem dojenju še flaško, ali pa naj en obrok dam flaško en obrok pa zizo...... pa uprašala me ja na koliko časa je lačen in je bil na 2ure oziroma tud na 1,5 tko da se je že po tem vidilo da je premalo mleka... hvala za odgovor ... sej midve še imava 18 dni časa, da še kaj pridobiva ... ampak ko jo tehtam vidim da zelo slabo pridobiva , dojiva se na 2,5 ali 3 ure včasih pa tudi 3,5 čisto odvisno. ponoči spi in tudi podnevi zelo malo joka, da je lačna. Je pa res, da mi zelo veliko poliva ... včasih od enega do drugega obroka skoz po malo ... včasih pa velike količine kar po podoju, potem pa noče več pit ... pokakana in polulana je kar naprej in je zelo živahna ne zgleda shujšana ...
|
|
|
|