MalaČebelica -> RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 (12.6.2009 21:17:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o super glede srečanja. torej novi seznam: Tasa Tulipan Mediuhec Kokica MalaČebelica Če sem katero spustila, se hitro zbunite [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Mariborčanke: Kdaj in kje v ponedeljek? nekak smo se menile tam pri zdravstveni šoli, ko je polno gostiln - H2o, center... poznaš???če ne pa prestavimo kam drugam... za uro pa smo se menili okoli desetih al še malo prej, če bo šlo, ker bo v ponedeljek sviiiinjskooo vroče. vsaj po napovedih. Mislim, da vem...kje je to..je tam tudi Radio Center, pa Pub Holmes??? Meni bi pasala 10h, ker se moram iz Bistrice pripeljati. tam ja. ok. te se pa zmenimo ob desetih v H2O. Kokica ti bom dala moj mobi na ZS, da se lahko čujema. Kje pa je H20? Gledano s strani Puba Holmes? Pa je parking tam? Parkiraš verjetno pri šparu, ko je par metrov stran od H2O. če pa ne boš našla nič fraj pa mi javi, pa bom ti šla odpret parkirišče od zdravstvene (tam delam pa te lahko notri spustim). H2O je še naprej od Holmsa v isti ulici. Najprej je Padrino pol je Holmes pol je Center pol pa je H2O. Lahko smo pa tudi v Centru, al pa v bistvu v kateremkoli od teh barov... vsi so kolko tolko ok...
|
|
|
|