yania -> RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 (10.5.2009 21:54:52)
|
Čer punce...joj, mi je tako čas mineval te dni, r.dnevi, pa pikniki,,,ma sem tako utrujena, da je groza... sej ne vem, a sem se vam zahvalila za čestitke? Mislim da ne...ma sem vas ene dva dni nazaj prebrala nekaj, pa mi je zmanjkalo časa, da bi še kaj napisala...,,,,, Kako ste drugače? Mi samo še po piknikih,Timon pa tako priden, kot da ga ni. Resnično. Je mi 5x v 24 urah....zdaj poje tam okrog 130-150...priden je , res. Zjutraj se mi zbudi malo pred 5. in potem malo pred 9. Danes je nekaj se slišalo iz posteljice zjutraj, pa sem kar spala, in ga v napol spanju poslušala, no in nato mi postane res čudno, kaj to hudiča počne, ko je tak tiho, samo malo je delal AGGGG, in vzdihoval od veselja,,,no in odgrnem baldahinček, ko je bil tako čez, in ga vidim, kako on veselo z rokicami brca v vrtiljak in se vse trese....kolk je bil luškan, sploh ni pomislil na hrano. Pa tako se smejčka.... Danes je bil malo bolj buden, včeraj pa vse skupaj, ne vem če je bilo za urco in pol, v celem dnevu, samo pančkal in jedel.... Zdaj mu 3 dni dajem Idroplurivit, po 2 kapljici, ma 1.dan je mal bil bolj tečkast, pa ne vem al zaradi kapljic, al pa je bilo kaj v luftu. No danes sem mu dala pa železo...mislim da so te ital.kapljice res boljše kot naše, samo ne vem še koliko jih mora dobiti, to pa bom vprašala v torek,12.5. ko imava pregled.... aja, še to... Najaa in Cita,,,vidve imata cepljenje, ko bosta mali že skoraj 4 mesece stari...jaz imam točno na 3 mesece....ne vem zakaj mi ni malo kasneje dala datuma....bi kar poklicala... Drugače pa smo bili danes na pikniku, no na rd od mojega bratranca mali je praznoval 4 leta...in je imel en drugi otroček norice, v ponedeljek jih je dobil in so se že sušile u bistvu, samo sem vseeno bila kar malo v skrbeh. Sicer ni bil nič v kontaktu z njim, in na prostem smo bili, samo me vseeno skrbi....aja, ena druga deklica je imela pa neko okužbo, ful izpuščajev po obrazku, ne vejo od kje to, taki suhi lišajčki,,,,grdo za videt,,,revčka je baje to na morju staknila na igralih, pa ima zdaj sirup, mazila...vse živo...
|
|
|
|