mismis -> RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 (13.5.2009 9:07:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Tole ste očitno spregledale... Ampak me res zanima.. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Eno vprašanje: a ti že takoj tam v sprejemni povejo koliko celic se je oplodilo ali šele kasneje ko prideš v ordinacijo? Pa kdaj te vprašajo (če te) koliko želiš, da ti jih vstavijo? Ker meni je dr D rekel že na razgovoru, da mi bojo dali enega zaradi moje mladosti. Sem pa zadnjič govorila s punco, ki je ravno toliko stara in so ji dali dva, brez da bi vprašali. jap, sem videla, ampak pozabila odgovoriti....Sorči na oddelku SIII ti povedo, koliko jih dobiš, ko greš pa na ET, ti na koncu biologinja pove, koliko se jih je oplodilo, kako so se razvijale in koliko zamrznjenčkov imaš. To, koliko ti jih pa vstavijo, je pa odvisno tudi od kvalitete celic, če je več dobrih blastocist, ti bodo vstavili eno (predvidevam), če pa imaš blstocisto in morulco, običajno vstavijo obe. Ampak ti se ne sedaj sekirati, kaj in koliko, lepo počivaj, boš v petek vse zvedla. Veliko sreče
|
|
|
|