Brela, Baška voda (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


pikapolona2 -> Brela, Baška voda (1.4.2009 10:38:12)

Je kdo že bil tam.....pozna...je tam kakšen kamp?
Na netu je samo eden v baški vodi...pa še za tega nimajo slik.

Hvala za info




muki1 -> RE: Brela, Baška voda (1.4.2009 12:26:20)

Brela je zelo lepa, ampak v glavni sezoni je za znoret gneča.

Kamp v Baški vodi pa je katastrofa. Res, mi smo se 2007 tam mimo peljali in smo se ustavili, pa je bil grozen. Ko en mavzolej - nek duh po smrti, posledice vojne se še čutijo, res...., vse zapuščeno, zanemarjeno, pa nisem ravno ful zahtevna.
Tam okoli je s kampi kriza.

Je eden koliko toliko v Živogošču - to je še naprej od Makarske. Mala Duba. Samo tudi ni lih nekaj ful zrihtan. Plaža je zelo lepa, pa kamp praktično na plaži, imaš do morja 20m, sence je dovolj..... wc-ji in tuši tako tako, moraš daleč do njih.
Je pa kar mirno, no. Meni je to všeč. Ni nekega tuc tuc celo noč.




pingi -> RE: Brela, Baška voda (1.4.2009 12:44:37)

Ja, cela Makarska riviera je meni osebno zelo lepa. Čisto morje, lepe prodnate plažice, slikovito ozadje (hribi Biokovo).

V Breli so večinoma samo hoteli, ker je kao bolj fensi.
Kamp v Baški vodi pa ni tako slab. Je res, da je že malo star, kar se opreme tiče, ampak je čist soliden (topla vodaje bila zmeraj...), pa edini večji v okolici.
Edina slabost je oddaljenost do plaže; je kar ene dobrih 5 minut hoje, kar je npr. z majhnim otročkom in nekaj robe za na plažo, pravi podvig.
Evo, še en link, kjer je tudi kamp Baško polje.
http://www.club-adriatic.hr/basko-polje.html?h=5&d=1

Drugače pa sem bila še v enem kampu v Podgori (malce naprej od mesta Makarska), se imenuje Sutikla. Je manjši kamp, solidno opremljen, pa zelo blizu (50m) imaš lepo plažo z borovci. Evo, pa še link od tega kampa.
http://www.hoteli-podgora.com/auto_camp.htm

Drugače pa je res, da zna biti v glavni sezoni precej velika gneča; jaz sem bila do zdaj tam zmeraj zunaj najvišje sezone; konec junija in konec septembra in je bilo super.

Vsekakor eden najlepših koncev hrvaškega Jadrana poleg Baške na Krku[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




pikapolona2 -> RE: Brela, Baška voda (2.4.2009 7:57:47)

ok pol vse to odpade...ker nočem gužve...zame je lahko kamp tudi bolj kavbojski...vse preživim...sam da bio imela svoj mali prostor pod soncem in da nisem kot sardina na plaži.

res nevem kam naj se damo letos?




primko -> RE: Brela, Baška voda (29.6.2012 19:19:42)

Mene pa zanima, če je kdo že letoval v Mobilnih hišicah v kampu Baško Polje? Kako to zgleda z otroci, kakšen je kamp danes, kakšne so hišice, kakšna je plaža?




Stran: [1]