Kje naj dobim rdečo srajčko in belo kravato? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

ajataja -> Kje naj dobim rdečo srajčko in belo kravato? (1.4.2009 12:07:55)

rdečo srajčko in belo kravato za mojega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ,ki bo star eno leto.Namreč maja se midva poročiva in bi rada da bi bil isti kot ati, pa ne vem kje bi lahko dobila,kamorkoli se peljem,ker drugače mu bom mogla dat šivat.

Čebel@ -> RE: kje naj dobim (1.4.2009 12:32:42)

če si iz ljubljane pojdi pogledat v BTC v halo A,kjer imajo v eni od trgovin elegantne obleke za odrasle in otroke

botrca -> RE: kje naj dobim (1.4.2009 13:53:07)

Jaz bi dala šivat po meri, ker se lahko zgodi da enostavno ne najdeš pa pazi, da ti časa ne zmanjka.

skorpika -> RE: kje naj dobim (1.4.2009 14:26:24)

kaj pa gloss junior v lj na mestnem trgu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
samo to mi je padlo na pamet

ajataja -> RE: kje naj dobim (3.4.2009 14:58:25)

ma,sem se odločila da dam šivat in že imam šiviljo,po blago grem danes pa ne bom več iskala okrog.

olimia -> RE: kje naj dobim - kravato za dojenčka (26.8.2011 9:29:55)

ne bi rada odpirala nove teme
Zanima me, če katera ve, kje b lahko dobila svetlo modro kravato ali pa metuljčka pol leta starega [sm=duda.gif]
potrebujemo jo/ga za krst

olimia -> RE: kje naj dobim - kravato za dojenčka (26.8.2011 13:02:32)

a nobena ne ve, kje bi lahko kupila kravato.
ali pa morda ima katera model, da jo sama sešijem

november2010 -> RE: kje naj dobim - kravato za dojenčka (26.8.2011 14:08:20)

morda boš kaj našla v trgovini byamerican, v btc-ju hala a.... tam imajo tudi take stvari za malčke.

lo25 -> RE: kje naj dobim - kravato za dojenčka (27.8.2011 20:53:52)

Brez zamre samo kravata za krst, dajte no. Ali pa metuljček, a se šalite? Ma oblecite otroku nekaj preprostega in lepega da se bo dobro počutil in ne bo stokal celo mašo? Res ne razumem zakaj tako komplicirate? Važno da je otrok čist in v svetlejših oblačilih, to je pa tudi vse. Moja dva fantka sta bila čisto navadno oblečena ter prav lepa in oba pridna celo mašo.

olimia -> RE: kje naj dobim - kravato za dojenčka (28.8.2011 10:45:25)

IZVIRNO SPOROČILO: lo25

Brez zamre samo kravata za krst, dajte no. Ali pa metuljček, a se šalite? Ma oblecite otroku nekaj preprostega in lepega da se bo dobro počutil in ne bo stokal celo mašo? Res ne razumem zakaj tako komplicirate? Važno da je otrok čist in v svetlejših oblačilih, to je pa tudi vse. Moja dva fantka sta bila čisto navadno oblečena ter prav lepa in oba pridna celo mašo.

LO25 - sej ne kompliciram... slučajno če bi jo dobila.
sej bo čist preprosto oblečen- bele platnene hlače, bela srajčka- čist preprosto in takšno, da lahko obleče za vsak dan,
hlače se tudi lahko zavihajo in so kot 3/4
kravato sam zato, da bi malo poživila vse skup in ker so manšete na srajčki sv. modre

lo25 -> RE: kje naj dobim - kravato za dojenčka (28.8.2011 13:31:37)

No vredu, oprosti za prejšnji mail. Mogoče bi naredila tako kot sem jaz. Če so manšete svetlo modre mu lahko čez belo srajčko oblečeš svetlo modro majčko na kratke rokave z ovratnikom in bo izgledal prav šmekersko. :-)

olimia -> RE: kje naj dobim - kravato za dojenčka (28.8.2011 15:09:40)

tudi to možnost bom imela v glavi- HVALA- ko ga bom oblačila.
pač želim z nečim poživit tisto belino.

pa ni se treba opravičevat- to je forum in mnenja do dobrodošla[sm=smiley1.gif]

Stran: [1]