Supetar julija (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


hondas -> Supetar julija (7.4.2009 3:43:40)

Zanima nas, če se kaj dogaja glede na to da je otok in ali res tako piha, da včasih vsi iz plaže pobegnejo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Pikabu -> RE: Supetar julija (16.4.2009 19:28:27)

Mi smo bili zadnji dve leti v Supetarju julija in nam je bilo super. Kar se vetra tiče, na tisto stran, kjer je TN Velaris, res pogosto piha, ampak pri teh hotelih Waterman Resorts ( ne vem, če sem pravilno napisala, se opravičujem), je pa en zalivček, ki je v zavetju. Ko tam res močno piha in ni za kopat, je tukaj pravljica. Nobenega vetra, tudi plaža primerna za otroke, super res. Mi smo vedno hodili samo v ta zalivček se kopat.

Kar se pa dogajanja tiče, ga je pa veliko. Do mesta ni daleč peš, tam se pa zvečer vedno zelo dogaja. Za otroke imajo kao lunapark, avtomobilčke, helikopterje,... kjer daš kovanec noter, pa se premika, pa vlakec, pa polno enih stvari. Tudi ogromno štantov, glasba, lani smo mi celo naleteli na karneval, smo debelo gledali, zakaj so ljudje sredi poletja našemljeni. Nam je bilo super in bi letos spet šli tja, če se ne bi odločili za kampiranje.




Stran: [1]