shoping po dolgem času (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda



Sporočilo


livia -> shoping po dolgem času (7.4.2009 12:53:19)

Živjo,
prosim za nasvet, saj nisem bila v shopingu vsaj 4 leta, zdaj morem pa nujno it, saj se po dveh porodniških vračam v službo.
Moj problem je ta, da nimam jošk (še košarico A komaj kaj napolnem) in da imam okoli pasa šlauf. Sicer nimam prekomerne teže (163cm, 58kg), ampak šlaufa se pa ne morem znebit.
Opažam, da tiste z močnejšimi postavami skrijete rit in trebuh tako, da poudarite prsi recimo s kakim dekoltejem tunike, a pri meni to ni mogoče. V naslednjih dneh morem v shoping, pa sploh ne vam katere zgornje dele naj gledam, da mi bodo skrile trebuh, a da ne dobo nekaj preveč odprte v dekolteju, saj nimam kaj pokazat. V tunikah sem tako smešna, kot bi bila spet noseča.
Nasvete prosim kaj kupit.
Aja, pa še to kam naj sploh grem v shoping v okolici Lj. V mislih sem imela Zaro, pa Emporium, pa mogoče CityPark. Še kaj?




Luni -> RE: shoping po dolgem času (7.4.2009 14:11:27)

Takko, Kik na Rudniku, pa c&a, h&m,.....

Obvezno: modrček s košarico (ni važno kaj daš notr, važno je, da joški zgledajo), pa verjetno kakšna tunika neoprijeta, dolga, da te podaljša (pa seveda, da ne bo pa žaklj). Si predstavljam vrhnji del oprijet, potem pa na A.....




rainbow -> RE: shoping po dolgem času (7.4.2009 21:38:34)

Jaz tudi svetujem push up modrc, da ti malo zbalansira postavo. trebuh po moje skriješ s kakim pisanim topom ali pa temne barve zgoraj. Odvisno od spodnjega dela. Ali pa top pa čez kak teliran sako, tudi skrije trebuh.

tule morda najdeš kako idejo glede skrivanja trebuha:

http://www.trinnyandsusannah.com/rules/flabbytummy/

pa še za skromnejši zgornji del:

http://www.trinnyandsusannah.com/rules/notits/tshirt

pa uspešen šoping[sm=smiley1.gif]




citrončica -> RE: shoping po dolgem času (8.4.2009 18:21:07)

Kolegico z isto težavo sva pred kratkim napravili: v C&A in NewYorkerju sva šopingirali, bombažne majčke z dolgimi, 3/4 in kratkimi rokavi, vse na okrogel izrez, ne V, zaradi "bujnega oprsja"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], za čez pa nekaj majčk na špaget naramnice in potiskane, ene ala tunika, pa 1 brezrokavnik s kratkimi rokavi pleten in en telovnik iz balga, ima zdaj nešteto kombinacij, tako za na kavbojke, športne hlače, kot za na elegantne, meni je ful všeč..




Anonimen -> RE: shoping po dolgem času (8.4.2009 18:56:38)

Aja, pa še to kam naj sploh grem v shoping v okolici Lj. V mislih sem imela Zaro, pa Emporium, pa mogoče CityPark. Še kaj?


Na tvojem mestu bi sla nekam, kjer imajo dobre svetovalke. Recimo Zara (samo tam moras kar idealno postavo imet, se mi zdi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]), ali pa Emporium.




Stran: [1]