vrtec-jasli Domžale in okolica (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo



Sporočilo


marta2 -> vrtec-jasli Domžale in okolica (10.5.2005 10:49:16)


Moji dvojčici gresta januarja 2006 v vrtec, vendar smo dobili odgovor od nam najbližjega vrtca (Palček), da smo zavrnjeni in med drugim navajajo razlog, da imajo prednost otroci, ki dopolnijo starost enega leta do 1. novembra. Prosim, da mi predlagate v katerem vrtcu naj iščem varstvo, pogoja sta da je odprt vsaj do 17.00 in da je na relaciji Domžale-Ljubljana. In seveda, da ima jasli.

LP Marta:sloncek::sloncek::sloncek:




darjatimci -> vrtec-jasli Domžale in okolica (10.5.2005 10:56:11)

Za Sneberje vem,da imajo,so imeli pred kratkim prostor-preveri,odprti so od 5.30 do 16.30.Tudi jasli.




Anja167 -> vrtec-jasli Domžale in okolica (10.5.2005 20:03:13)

Seveda imajo prednost otroci, ki dopolnijo starost enega leta do 1. novembra, in to zato, da je skupina polna že od septembra. Če pa bi navedla 1. julij kot čas začetka, bi pa dobila z še večjo verjetnostjo, saj je potem skupina polna tudi čez počitnice (ni preverjeno, sem pa skoraj ziher, da je tako, da domžalski vrtci gledajo na stvari večinoma s finančne plati). Mi smo tudi med tistimi 200 prosilci, ki smo dobili prošnjo zavrnjeno, in to tako v Urši kot v Vrtcu Domžale. Sem besna? Ja, sem. Tudi zato, ker so nam dali prvič drugačne informacije, kam zaprositi, kot zdaj, ko naj bi se na odločitev komisije pritožili (še ta rešitev ti ostane). Mi bomo našega vozili v Ljubljano, blizu moje službe. Predlagam ti, da greš mogoče na strani Ministrstva za šolstvo in šport in tam pobrskaš za seznamom vrtcev ter poiščeš tiste, ki bi ti v lokaciji odgovarjali, in jih kar pokličeš. Glede na to, da boš potrebovala varstvo sredi leta, se boš tako morala najbrž vse posebej domeniti. V Ljubljani so glede dajanja informacij veliko veliko veliko bolj prijazni, saj nimajo tako polno kot domžalski vrtci. LP in srečno z iskanjem dobrih jasli.




tejč -> vrtec-jasli Domžale in okolica (14.5.2005 10:56:55)

Ja, tudi midva že razmišljava o vrtcih, Ajša se je komaj rodlila. pa vendarle. A katera ve, kakšen je kaj vrtec Količevo? bojda je neki športni...

Kaj pa Ostržek?
Imajo jasli tudi tam?




Anja167 -> vrtec-jasli Domžale in okolica (14.5.2005 19:39:14)

Vrtec Cicidom Količevo zelo hvalijo. Ima jasli. Vrtec Ostržek pa mislim, da nima jasli, no, vsaj letos ni bilo razpisanih nobenih mest za jasli v tem vrtcu. Takoj oddajte prošnjo za naslednje leto, ker je že jutri lahko prepozno. In priporočam, da napišete, da bi se vpisali julija, ne septembra.




Stran: [1]