športne igre za otroke (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

janja -> športne igre za otroke (11.5.2005 11:44:52)

Punce, prosim za pomoč! Za piknik našega sindikata moram organizirati športne igre, pa sem pomislila, da bi bile ene samo za otroke. Dajte mi pomagat z idejami. Naj bi bile zanimive, lahko tudi komične... tista jajca na žlici so mi že rahlo preživeta, pa skakanje z vrečo tudi... Sveže ideje plizzzz!

Vilma -> športne igre za otroke (11.5.2005 11:50:24)

Hmmm jaz sem enkrat vidla doma narejen človek ne jezi se. Nalimajo se listi različnih barv po tleh, otroci pa skakljajo glede na to, koliko vržejo na kocki. Ne vem, če je to ravno primerno za naravo ampak mogoče se ti bo ob moji ideji odprla kakšna nova :)
Drugače pa je po moje najbolje pogledati v kakšni knjigici, kaj praviš?
Mogoče jim lahko namečeš odpadni material ala: plastenke, plastični kozarci, pločevinke, jih dodaš makarončke, riž, kamenčke, pa naj delajo razne instrumente. Recimo?!
Ne vem upam janja, da se ti oglasi še katera.
Pozdravček :rozica:
Vilma

Anonimen -> športne igre za otroke (11.5.2005 13:21:16)

Še par idej od mene:

- tekmujejo kdo prej pride do količka s knjigo na glavi

- otroke razdeliš v dve ali več skupin. Vsaka skupina izbere enega prostovoljca. temu zavežeš oči. Naloga slepega je da pride do neke točke, ostali ki vidijo mu govorijo kam naj gre. Na koncu ga čaka kupček oblačil in se mora oblečt (slep). Ostali iz njegove skupine mu ne smejo pomagat.

- lahko se greste krajo rutke
- lahko zvežeš 3 in tri (zvežeš jim noge) in kdor najhitreje pride do neke točke....

- Med dvema ognjem
- na 2 plakata(en rdeče, en modre barve) napišeš besedilo pesmi (katerekoli, fajn je da jo otroci poznajo), potem razrežeš plakat, listke raznosiš po travniku, gozdu... potem tekmujejo rdeči in modri med seboj kdo prvi najde in sestavi celotno pesem.

No sem ti naštela same tekmovalne. Če rabiš kaj bolj ne tekmovalnega, sporoči.:)

janja -> športne igre za otroke (11.5.2005 14:41:53)

Hvala matovilčica, mislim, da si mi dala kar nekaj uporabnih idej. Pa še fajn se bomo nasmejali zraven.

Stran: [1]